Neler Yeni

İnce Hesap (Gaming Gecesi) Mağduruiyeti

Rdis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Turgut
N11 den sipariş geçtim çünkü aradığım işlemci ve fan seti yoktu yarın kargolacak yüksek ihtimal bayram sonu veya direk kargo şubesine giderek teslimat almayı düşünüyorum anakartimi n11 den aldım 2 günde elime ulaştı
Artık beklemekten başka çare yok para iadesi zamanında yapılsaydı bu kadar gün beklemek zorunda kalmayacaktim hayırlısı artik

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Hocam niye IBAN vermek zorunda kaldınız? Havale mi yapmştınız? Kredi kartı ile alımlarda direk karta iade yapamıyorlar mi? Birde sizede aynı soruyu sorayım. İadeden önce aradılar mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen 8 Mayıs'ta sistem topladım. 7 siteden 9 parça sipariş verdim 6 site 3 gün içinde elime ulaştırdı. Sadece incehesap sorun oldu. Daha kötüsü bu gelen ürünleri alalı 14 gün olacak cayma hakkı sürem de bitiyor. İşlemci alamadığım için hala test edemedim. Zaten bayramdan sonraya kaldı artık. Umarım onlarda sorun çıkmaz.
Banka kartından normalde kredi kartı gibi tek çekim sağlanabiliyor ve hiçbir sitede problem olmamıştı. İncehesapta nedense çekemedim. 3-4 kez denemiştim fakat hata vermişti ve bu yüzden havale ile göndermiştim. Ayrıca iadeden önce herhangi bir şekilde aranmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: aber

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Evet bugünde gelenekselleşen 40 dakikalık bekleme seansımızdan sonra aynı cümleleri duyduk. Cuma oldu, cumartesi iptal işlemi başlamıştı. Yanı bir hafta olacak hala iptalin onaylanmasını bekliyoruz. Hem suçlular hem de güçlüler. Depo ile bağlantıları kötüymüş, yoğunmuşlar. Ürünün depodan çıkmadığından, kargoya verilmediğinden emin olmadan iptali onaylamıyorlarmış. Nasıl bir depoları var gerçekten aklım almıyor. Her halde yüzbinlerce metrekare. Yüzlerce kapısı var. Tüm kapıları tutup bana ürünün kargolanmadığından emin olmaları bir haftalarını aldı daha da devam ediyor. Müşterisi olmazsanız eğlenceli bir firma aslında. Kanser olma garantili. Bakalım artık bayramdan sonraya kaldı. Bir haftada emin olamadılar ürünün gönderilmediğinden. Umarım 2-3 haftada olurlarda iadeyi onaylar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet bugünde gelenekselleşen 40 dakikalık bekleme seansımızdan sonra aynı cümleleri duyduk. Cuma oldu, cumartesi iptal işlemi başlamıştı. Yanı bir hafta olacak hala iptalin onaylanmasını bekliyoruz. Hem suçlular hem de güçlüler. Depo ile bağlantıları kötüymüş, yoğunmuşlar. Ürünün depodan çıkmadığından, kargoya verilmediğinden emin olmadan iptali onaylamıyorlarmış. Nasıl bir depoları var gerçekten aklım almıyor. Her halde yüzbinlerce metrekare. Yüzlerce kapısı var. Tüm kapıları tutup bana ürünün kargolanmadığından emin olmaları bir haftalarını aldı. Müşterisi olmazsanız eğlenceli bir firma aslında. Bakalım artık bayramdan sonraya kaldı. Bir haftada emin olamadılar ürünün gönderilmediğinden umarım 2-3 haftada olurlarda ücreti iade ederler.
Reis, bu olayların ekran görüntüleri var mı?

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Reis, bu olayların ekran görüntüleri var mı?
Nelerin hocam yazışmalar ve iptal işlemi sitede duruyor veya siparişimin. Oradan alabilirim ekran görüntüsü. THH ve banka chargeback başvurularının da ekran görüntüsünü alabilirim. Zaten tek verdikleri cevap yukarıda belirttiğim gibi iade işleminin onaylanmasını bekliyoruz o kadar.

Ben en başta bu işin bu kadar uzayacağını, bu kadar rezil bir firma olduğunu tahmin etmediğim için atmadım ekran görüntüsü ama madem atayım artık. Aklında kimsenin soru işaret kalmasın. Sipariş no'yu da kapatmadım. İsteyen benim yerime arayıp müşteri hizmetlerine laf edebilir :) Sipariş verdiğim, iptal işlemi başlattığım ve son olarak verdikleri son 3 cevabı ekliyorum. 1.png2.png3.png

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Nelerin hocam yazışmalar ve iptal işlemi sitede duruyor veya siparişimin. Oradan alabilirim ekran görüntüsü. THH ve banka chargeback başvurularının da ekran görüntüsünü alabilirim. Zaten tek verdikleri cevap yukarıda belirttiğim gibi iade işleminin onaylanmasını bekliyoruz o kadar.

Ben en başta bu işin bu kadar uzayacağını, bu kadar rezil bir firma olduğunu tahmin etmediğim için atmadım ekran görüntüsü ama madem atayım artık. Aklında kimsenin soru işaret kalmasın. Sipariş no'yu da kapatmadım. İsteyen benim yerime arayıp müşteri hizmetlerine laf edebilir :) Sipariş verdiğim, iptal işlemi başlattığım ve son olarak verdikleri son 3 cevabı ekliyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunlara kendileri cevap vermiyorki zaten bot atıyorlar mesajlara ancak öyle mesajlara cevap yazabilirler zaten düșünsene sen aynı anda 10000 tane mesaj alıyorsun ama o kadar büyük bir firma değilsin ki 1000 tane adam tutasın da mesajlara cevap versin yani mantık o zaman kimse müșteri hizmetlerini aramazdı zaten mesajla cevap verende onlar olacagi icin mantiken o yüzden hep oyaliyorlarmis gibi gozukuyor ama kime cevap yazildigindan kendilerinin bile haberi yok

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Bunlara kendileri cevap vermiyorki zaten bot atıyorlar mesajlara ancak öyle mesajlara cevap yazabilirler zaten düșünsene sen aynı anda 10000 tane mesaj alıyorsun ama o kadar büyük bir firma değilsin ki 1000 tane adam tutasın da mesajlara cevap versin yani mantık o zaman kimse müșteri hizmetlerini aramazdı zaten mesajla cevap verende onlar olacagi icin mantiken o yüzden hep oyaliyorlarmis gibi gozukuyor ama kime cevap yazildigindan kendilerinin bile haberi yok

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birincisi telefon ile de görüşüyorum. Sadece ekran görüntüsü bunları atabildiğim için attım. Telefon görüşmesinin ses kaydını atamam sonuçta değil mi? İkincisi ise bot cevap değil bu cevaplar. Yazım hataları bulunuyor mesajlarda ve cevaplar kopyala yapıştır olsa da soruyu okuyan ve ona göre cevabı kopyalayıp gönderen biri var. Tamamen otomatik bot değil.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Evet bugünde gene aradık belki bayramdan önce alabiliriz paramızı diye ama sonuç gene aynı. Özellikle ismini tam hatırlamıyorum adı m ile başlayan bir kadın var. Ne derse inanmayın. Çarşamba günü cumaya kadar kesin yatar dedi. Bugün gene aynı kadın denk geldi ve bugün yatar dedi tabi gene yatmadı.
Tek iyi gelişme bankadan chargeback başvurusu için aradılar ve teyit ettiler. Alabilirsem banka yoluyla alacağım parayı yoksa bildiğin dolandırıldık.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Evet bugünde gene aradık belki bayramdan önce alabiliriz paramızı diye ama sonuç gene aynı. Özellikle ismini tam hatırlamıyorum adı m ile başlayan bir kadın var. Ne derse inanmayın. Çarşamba günü cumaya kadar kesin yatar dedi. Bugün gene aynı kadın denk geldi ve bugün yatar dedi tabi gene yatmadı.
Tek iyi gelişme bankadan chargeback başvurusu için aradılar ve teyit ettiler. Alabilirsem banka yoluyla alacağım parayı yoksa bildiğin dolandırıldık.

chargeback'te paranın aldıktan sonra bankadan rapor iste bunu tüketici hakem heyetine ve sanayi bakanlığına bildir maddi olarak zarar uğratıldığını stokta ürün var gibi gösterilip satışa çıkarıldığını ancak stokta ürün olmadığını paramı bu kadar gün tutulduğunu dolar karşısında paramın eridiğini maddi olarak zarar uğratıldığını yaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: aber

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
chargeback'te paranın aldıktan sonra bankadan rapor iste bunu tüketici hakem heyetine ve sanayi bakanlığına bildir maddi olarak zarar uğratıldığını stokta ürün var gibi gösterilip satışa çıkarıldığını ancak stokta ürün olmadığını paramı bu kadar gün tutulduğunu dolar karşısında paramın eridiğini maddi olarak zarar uğratıldığını yaz.
Hocam THH zaten başvurdum da parayı bir alsam aklımda bazı fikirler var. Ama daha alamadık ne yazık ki. Zaten bayramdan sonrada çarşamba ilk gün yalan olur. Perşembe Cuma'da yatar mı sanmıyorum. Büyük ihtimal diğer hafta alırım en erken.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Adamı niye etiketleyip duruyorsunuz? Bazı şeyleri kendiniz halledin artık.

Bunlarla uğraşmak yerine, harcama yaptığınız bankaya harcama itiraz formu doldurup verin. Teslim edilmeyen ürünün parasını geri alırsınız.
Sende adamın fanboyluğunu yapmak yerine önce bir oku ondan sonra yaz. Zaten yaptık verdik kaç gün önce. Önceki sayfalarda da yazdım. Yemin ederim şaka gibi milletiz. Bir sen akıllısın zaten gerisi hep *****.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom