- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de zaten 7-8 gün hiç bir şey demedim. Zaten burada da ilk başlığı bir hafta olduğunda açtım. Kaldıki verdikleri bir söz var. En baştan desem de hakkımdır ama demedim bir şey. Ayrıca olayın kargolar ile alakası yok yada benim olayımda yok. Ellerinde olmayan ürünü stoktan hızlı teslimat diye sattılar. Sizde kargo sorun olmuş. Benim sinirim de asıl buna zaten. Dese ki kargon hazır kargo şirketi almıyor eyvallah. Ayrıca daha önce de dedim. Aynı tarihte 7 farklı siteden alışveriş yaptım. Sadece incehesap'in mi kotası dolu veya doluysa bunu ürünü satarken belirtebilir. Kargaya 1-2 hafta içinde verecez diyebilirler ama demiyorlar çünkü dedikleri an satışlar düşecek. Evet dediğiniz gibi 5 tl'ye ürün alan bile dediğiniz gibi düşünüyor ama satıcılar da nasıl olsa denetleyen yok çok da umurumda modunda. Yalnız şikayetvar düşündüğünüzden daha fazla çözüm getiriyor özellikle kurumsal firmalar önem veriyor. Tabi ki incehesap için çok da bir anlamı yok o konuda hâklisiniz. Dürüst davransalar en baştan yoğunluk var en erken 10 günde kargoya veririz deseler kimse haklarında kötü konuşmaz.Öyle bakarsak tabii 13 gündür vermediler hatta bugün 15.gün anca geldi. Ama arayıp yok vermezseniz thh gideceğim yok şöyle yapacağım yok böyle yapacağım demenin manası yok adamların arama sırasında bile 50 kişi oluyor. Yoğun oldukları buradan belli. Ki şöyle bir şey de var kargoların suçu da var çünkü kargolar da yoğunluktan dolayı kota koydu arkadaşım istanbuldan bana kargo gönderecekti çocuğa 1 hafta boyunca kargo alamıyoruz demişler full dolular kargolar ve 1 tane kargo değil bütün hepsi böyle demiş. En erken 3 gün diyen var çocuk 3 gün sonra geri gitti aras kargoya yine almamışlar. Siz düşünün yoğunluğu biraz daha anlayış . Şikayetvar bana biraz saçma geliyor çünkü şöyle bir şey var bizim türk milleti biraz şu kafada PARA VERDİM PARA SEN NE KONUŞUYORSUN kafasında ve hiçbir şeyden anlamıyorlar evet geçiştiriyorlar kargoları ama ben aradığımda şunu demiyorlar yarın kargoda beyfendi. Yani gördüğünüz ve duyduğunuz şeylere pek inanmayın ben 10 kere aradım emin olun 10 unda da yarın kargoda denmedi en kısa sürede vermeye çalışıyoruz dendi çünkü yarın verilmeyeceği belli.
Son düzenleme: