Neler Yeni

İnce Hesap (Gaming Gecesi) Mağduruiyeti

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Öyle bakarsak tabii 13 gündür vermediler hatta bugün 15.gün anca geldi. Ama arayıp yok vermezseniz thh gideceğim yok şöyle yapacağım yok böyle yapacağım demenin manası yok adamların arama sırasında bile 50 kişi oluyor. Yoğun oldukları buradan belli. Ki şöyle bir şey de var kargoların suçu da var çünkü kargolar da yoğunluktan dolayı kota koydu arkadaşım istanbuldan bana kargo gönderecekti çocuğa 1 hafta boyunca kargo alamıyoruz demişler full dolular kargolar ve 1 tane kargo değil bütün hepsi böyle demiş. En erken 3 gün diyen var çocuk 3 gün sonra geri gitti aras kargoya yine almamışlar. Siz düşünün yoğunluğu biraz daha anlayış . Şikayetvar bana biraz saçma geliyor çünkü şöyle bir şey var bizim türk milleti biraz şu kafada PARA VERDİM PARA SEN NE KONUŞUYORSUN kafasında ve hiçbir şeyden anlamıyorlar evet geçiştiriyorlar kargoları ama ben aradığımda şunu demiyorlar yarın kargoda beyfendi. Yani gördüğünüz ve duyduğunuz şeylere pek inanmayın ben 10 kere aradım emin olun 10 unda da yarın kargoda denmedi en kısa sürede vermeye çalışıyoruz dendi çünkü yarın verilmeyeceği belli.
Ben de zaten 7-8 gün hiç bir şey demedim. Zaten burada da ilk başlığı bir hafta olduğunda açtım. Kaldıki verdikleri bir söz var. En baştan desem de hakkımdır ama demedim bir şey. Ayrıca olayın kargolar ile alakası yok yada benim olayımda yok. Ellerinde olmayan ürünü stoktan hızlı teslimat diye sattılar. Sizde kargo sorun olmuş. Benim sinirim de asıl buna zaten. Dese ki kargon hazır kargo şirketi almıyor eyvallah. Ayrıca daha önce de dedim. Aynı tarihte 7 farklı siteden alışveriş yaptım. Sadece incehesap'in mi kotası dolu veya doluysa bunu ürünü satarken belirtebilir. Kargaya 1-2 hafta içinde verecez diyebilirler ama demiyorlar çünkü dedikleri an satışlar düşecek. Evet dediğiniz gibi 5 tl'ye ürün alan bile dediğiniz gibi düşünüyor ama satıcılar da nasıl olsa denetleyen yok çok da umurumda modunda. Yalnız şikayetvar düşündüğünüzden daha fazla çözüm getiriyor özellikle kurumsal firmalar önem veriyor. Tabi ki incehesap için çok da bir anlamı yok o konuda hâklisiniz. Dürüst davransalar en baştan yoğunluk var en erken 10 günde kargoya veririz deseler kimse haklarında kötü konuşmaz.

Son düzenleme:

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ben de zaten 7-8 gün hiç bir şey demedim. Zaten burada da ilk başlığı bir hafta olduğunda açtım. Kaldıki verdikleri bir söz var. En baştan desem de hakkımdır ama demedim bir şey. Ayrıca olayın kargolar ile alakası yok yada benim olayımda yok. Ellerinde olmayan ürünü stoktan hızlı teslimat diye sattılar. Sizde kargo sorun olmuş. Benim sinirim de asıl buna zaten. Dese ki kargon hazır kargo şirketi almıyor eyvallah. Ayrıca daha öncede dedim. Aynı tarihte 7 farklı siteden alışveriş yaptım. Sadece incehesap'in mi kotası dolu veya doluysa bunu ürünü satarken belirtebilir. Kargaya 1-2 hafta içinde verecez diyebilirler ama demiyorlar çünkü dedikleri an satışlar düşecek. Evet dediğin gibi 5 TL'ye ürün alan bile dediğin gibi düşünüyor ama satıcılar da nasıl olsa denetleyen yok çok da umurumda modunda. Yalnız şikayetvar düşündüğünüzden daha fazla çözüm getiriyor özellikle kurumsal firmalar önem veriyor. Tabi ki incehesap için çok da bir anlamı yok o konuda hâklisiniz. Dürüst davransalar en baştan yoğunluk var en erken 10 günde kargoya veririz deseler kimse haklarında kötü konuşmaz.
Haklısın dostum bu konuda bana yapılan şey de ram ile beraber kulaklık siparişi verdim ram 3 gün kargo süresi diyordu 5 gün oldu iş günü bu arada ses yok falan aradım sonra ertesi gün mail geldi ram tedarik edilemedi istiyorsanız başka bir ram ile değişmini yapalım dedi 60 tl daha pahalıydı dedikleri ram ve fiyat farkı alınmayacak dendi. Ben de kabul ettim neden etmiyim :D Sonra da 1 hafta sonra verdiler kargoyu. Bu konuda yavaşlar evet ama çok abartanlar olduğu için artık bir şey diyemiyorum. İtopyada bir kere rezil oldum ve gerçekten ilk defa pişman oldum. Hiçbir indirim falan yokken piyasada kasa aldım ve 22 iş günü sonrasında kargoladılar yani 1 ay...

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Haklısın dostum bu konuda bana yapılan şey de RAM ile beraber kulaklık siparişi verdim RAM 3 gün kargo süresi diyordu 5 gün oldu iş günü bu arada ses yok falan aradım sonra ertesi gün mail geldi RAM tedarik edilemedi istiyorsanız başka bir RAM ile değişmini yapalım dedi 60 TL daha pahalıydı dedikleri RAM ve fiyat farkı alınmayacak dendi. Ben de kabul ettim neden etmiyim :D Sonra da 1 hafta sonra verdiler kargoyu. Bu konuda yavaşlar evet ama çok abartanlar olduğu için artık bir şey diyemiyorum. İtopyada bir kere rezil oldum ve gerçekten ilk defa pişman oldum. Hiçbir indirim falan yokken piyasada kasa aldım ve 22 iş günü sonrasında kargoladılar yani 1 ay...
Benim durumum çok daha kötü. 8500 TL'lik kasa topladım. 7000 tl'lık parça geldi ama işlemci olmadığı için test edemiyorum ve cayma sürem olan 14 gün dolacak. Umarım bir sorun çıkmaz. Mesela ekran aldım ölü piksel çıktı geri gönderdim. Ama kasa parçalarında böyle bir şansım olmayacak.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve aranıza katıldım. Açıkçası biraz da acele ettim saat 10'a kadar bu mesajı yayınlamak ve başka kişilerin de aynı duruma düşmesini engellemeye çalışmak istiyorum.
08.05.20 tarihinde gaming gecesinden iki adet ürün aldım. Tam bir hafta sonra 15.05.20 tarihinde yanı bugün ürünlerden biri elime ulaştı. Ancak diğer ürün hakkında hiçbir bilgi alamamaktayım. Daha doğrusu muhatap bile bulamıyorum. Site üzerinden mesaj yazdığınızda cevap bile veremiyorlar. Çünkü kendileri de gönderildi mi gönderildi ise kargo takip numarası ne bilemiyorlar. Telefon ile ulaşmak ise imkansız. Ortalama 60-65 dakikada ancak müşteri temsilcisine ulaşabiliyorsunuz. İlk seferinde ulaştım o da durumu bilemedim ulaştırmaya çalışıyoruz gibi cümleler kurup geçiştirmeye çalıştı ve hattan düştü. Daha sonra üç kez aramamda da 60 dakika bekleyip sıra bana gelince hat düşüyor. Ne tesadüftür ki tam üç kez bu durum oldu. Gerçekten bugün tüm öğleden sonramı müşteri hizmetlerine bağlanabilmek için geçirdim ama başarılı olamadım. Gelmeyen ürün için iade talebi oluşturdum ona da hala cevap yok. İşin ilginç yanı bana daha bir haftadır temin edemedikleri ürünü bu gece de 30 adet stok ile satışa sundular. Ben daha geçen haftadan beri teslim alamadım bu hafta sipariş verenler ne yapar artık siz düşünün. Yazılanları okuyana tavsiyem bu siteden ve gaming gecesinden uzak dursun. Stoklarında olmayan malı satıyorlar hem de stoktan hızlı kargo yazıyorlar. Ama bir hafta da iki günlük mesafeye gelemiyor veya gelmeyi geçtim kimse kargoya verilip verilmediğini bile bilmiyor. Varsın 50-100 TL fazla verin. En azından benim gibi başınız ağrımaz. Önümüzdeki 2-3 gün içerisinde de sonuç alamazsan tüketici hakem heyetine başvuracağım çünkü başka bir şekilde çözebileceğimi pek inanmıyorum. Herkese selamlar, saygılar.
kendi içimde hep derim bilinmedik yerlerden alma sonradan cıkmalara güven olmaz 1. yi 2. yi verirler bakarsın 3. puffff yok o yuzden n11 hepsi burada varken vatan varken media markt varken biraz fazla ver enazından muhattabın olsun karsındaki ilgilensin :D gecmis olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: aber
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
8 mayısta alışverişim oldu incehesaptan 3 gün içinde aras kuryeye verdiler. Ama kurye hala yolda. ABD den aldığım ürün gemiyle geliyor bu kadar sürede aras kurye ne yapıyor çok merak ediyorum.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
kendi içimde hep derim bilinmedik yerlerden alma sonradan cıkmalara güven olmaz 1. yi 2. yi verirler bakarsın 3. puffff yok o yuzden n11 hepsi burada varken vatan varken media markt varken biraz fazla ver enazından muhattabın olsun karsındaki ilgilensin :D gecmis olsun
Ne deseniz hâklisiniz hocam. Bende bir an gaming gecesi heyecanı ile aldım. 10 yıl sonra ilk defa kasa toplayım dedim hevesim kursağımda kaldı hevesim kaçtı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 mayısta alışverişim oldu incehesaptan 3 gün içinde aras kuryeye verdiler. Ama kurye hala yolda. ABD den aldığım ürün gemiyle geliyor bu kadar sürede aras kurye ne yapıyor çok merak ediyorum.
Boş verin kargoya verilmiş en azından bizim halimiz ortada siz hiç ses çıkarmayın bence :) Ama eğer birden çok ürün aldı iseniz biri gönderilmemiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Ne deseniz hâklisiniz hocam. Bende bir an gaming gecesi heyecanı ile aldım. 10 yıl sonra ilk defa kasa toplayım dedim hevesim kursağımda kaldı hevesim kaçtı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş verin kargoya verilmiş en azından bizim halimiz ortada siz hiç ses çıkarmayın bence :) Ama eğer birden çok ürün aldı iseniz biri gönderilmemiş olabilir.
Gaming gecesinde alıcaktım da aklıma da geldi şimdi 2 kargo, bu yoğunluk, neyin ne zaman gönderildiği belli değil risk almak istemedim tek sipariş verdim. Daha alıcağım bi çok ürün var ama kargo elime geçmeden sipariş vermiyorum. Bunu sorunsuz atlatırsam diğerine geçicem :) Ağlanacak haldeyiz aslında ya aldığımız hizmete bak. Hem bu ürünleri satan firmalar hem kargo şirketleri çok kötü türkiyede.

• Beğen

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Gaming gecesinde alıcaktım da aklıma da geldi şimdi 2 kargo, bu yoğunluk, neyin ne zaman gönderildiği belli değil risk almak istemedim tek sipariş verdim. Daha alıcağım bi çok ürün var ama kargo elime geçmeden sipariş vermiyorum. Bunu sorunsuz atlatırsam diğerine geçicem :) Ağlanacak haldeyiz aslında ya aldığımız hizmete bak. Hem bu ürünleri satan firmalar hem kargo şirketleri çok kötü türkiyede.
Valla bnde bu cuma 2 ürün aldım biri yurtiçi kargo 2 günde geldi bugün aldım kargoyu. Diğerini aras kuryeye vermişler oda 2 3 güne ancak gelir gibi.aras kuryeyle çalışmıyorlardı bu ara yeni başladılar yurtiçi kargo yetmiyor galiba

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Valla bnde bu cuma 2 ürün aldım biri yurtiçi kargo 2 günde geldi bugün aldım kargoyu. Diğerini aras kuryeye vermişler oda 2 3 güne ancak gelir gibi.aras kuryeyle çalışmıyorlardı bu ara yeni başladılar yurtiçi kargo yetmiyor galiba
İki depoları var hocam biri yurtiçi biri aras kurye kullanıyor olması lazım. Aras kurye çok yavaş ama olsun geliyor nasıl olsa sorun değil.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
İki depoları var hocam biri yurtiçi biri aras kurye kullanıyor olması lazım. Aras kurye çok yavaş ama olsun geliyor nasıl olsa sorun değil.
Aynen biri geldi sıra diğerinde :)

• Beğen

Rdis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Turgut
İncehesapta cuma kampanyasimi aman aman bir daha tövbe indirimli ürünü stokta 10 tane kala sepete ekledim ödeme yapana kadar indirimsiz fiyattan kestiler. Ürün siparişini iptal ettirdim ama para iadesini 10 gündür bekliyorum bütün hesaptaki nakit parayi çektiler hala iadesini bekliyorum kesinlikle katılıyorum 100 TL 50 TL fazla verin benim gibi paranızla rezil olmayın ... Hala para iadesini bekliyorum ve para iadesi süreci çok yavaş işliyor paramla rezil oldum bir daha tövbe incehesaptan 1 TL lik ürün alırsam

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ben bu işi anlamıyorum bana 3 günde para iadesi yapıldı ve sadece 3 gün sürdü 1 günde iptal 2 günde para hesabıma geldi. Ben mi şanslıyım yoksa başka bir şey mi oluyor anlamıyorum. Ürün iptal edilmiş gösteriyor mu ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Rdis
Top Bottom