Kasa ile PSU beraber miydi? Yoksa ayrı ayrı mı?Beyler el capitan sistembyaklaşık 8 9 gün önce elime ulaştı ama psuda sorun vardı açılıp hemen kapanıyordu. Bende iade ye gönderdim. Şimdi özel kurulum yapılan ürünler iade edilemez diye bir mesaj geldi. Sizce napabilirim?
Beyler el capitan sistembyaklaşık 8 9 gün önce elime ulaştı ama psuda sorun vardı açılıp hemen kapanıyordu. Bende iade ye gönderdim. Şimdi özel kurulum yapılan ürünler iade edilemez diye bir mesaj geldi. Sizce napabilirim?
donanimarsivi.com
Ben iade etmek istiyorum. Bana dedikleri şey şuFaturadaki her ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. İnceHesap yasalara aykırı bir iş yapıyor. Onlara bunu söyleyin. Olmazsa değişim isteyin. Anlaşamazsanız Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
Sende Bi sonuç varmı değişim veya iade gibi?kardeşişm gidip benim konuma bi bak https://donanimarsivi.com/forum/konu/el-capitan-aldim-almaz-olaydim.56942/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
El Capitan aldım, almaz olaydım. ( Hata kodu: atikmpag.sys )
arkadaşlar 19 nisanda el capitan aldım 2.5 haftadır mavi ekran verip kendini kapatıyor az önce yayın yapıyordsum gene kapattı bu hatayı sadece webde video izlerken veriyor hata kodu atikmpag.sys+ csgo wraith prismle 86 dereceyi gördü usandım artık pubg mobilde 82 derece gördü not:bu değerler...donanimarsivi.com
Yasalara aykırı. Kişiye özel deyip geçiştirmeye çalışıyorlar. Onlara söyleyin. Olmazsa dediğim gibi THH'ye başvurursunuz.
Özelleştirdiysen sistemi iade edemezsin arızalı olan ürünü değişim yaparlarBeyler el capitan sistembyaklaşık 8 9 gün önce elime ulaştı ama psuda sorun vardı açılıp hemen kapanıyordu. Bende iade ye gönderdim. Şimdi özel kurulum yapılan ürünler iade edilemez diye bir mesaj geldi. Sizce napabilirim?
Tamam rahat ol bilgilendirme olarak atmışlar mesajı özelleştirme yoksa iade yaparlarBen iade etmek istiyorum. Bana dedikleri şey şu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende Bi sonuç varmı değişim veya iade gibi?
Ürünü özelleştirdim fakat ürün arızalı. Sırf özelleştirilmiş ürün diye iade hakkım yokmu oluyor?Özelleştirdiysen sistemi iade edemezsin arızalı olan ürünü değişim yaparlar
Maalesef kişiye özel hazırlanan sistemlerin iadesi olmaz bunu mesafeli satış sözleşmesinde onaylıyorsun alırken arızalı parçanın değişimini yaparlarÜrünü özelleştirdim fakat ürün arızalı. Sırf özelleştirilmiş ürün diye iade hakkım yokmu oluyor?
Aynen hocam. Sözleşmede onayladıysanız iade edemezsiniz. Değişim talebinde bulunun.Maalesef kişiye özel hazırlanan sistemlerin iadesi olmaz bunu mesafeli satış sözleşmesinde onaylıyorsun alırken arızalı parçanın değişimini yaparlar