İnce hesap iade

Baha4113

80+
Reaksiyon skoru
30
Beyler el capitan sistembyaklaşık 8 9 gün önce elime ulaştı ama psuda sorun vardı açılıp hemen kapanıyordu. Bende iade ye gönderdim. Şimdi özel kurulum yapılan ürünler iade edilemez diye bir mesaj geldi. Sizce napabilirim?

Beyler el capitan sistembyaklaşık 8 9 gün önce elime ulaştı ama psuda sorun vardı açılıp hemen kapanıyordu. Bende iade ye gönderdim. Şimdi özel kurulum yapılan ürünler iade edilemez diye bir mesaj geldi. Sizce napabilirim?
Kasa ile PSU beraber miydi? Yoksa ayrı ayrı mı?
Eğer beraberse, direk kasayı ve PSU'yu iadeye vermelisiniz.

kardeşişm gidip benim konuma bi bak https://donanimarsivi.com/forum/konu/el-capitan-aldim-almaz-olaydim.56942/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturadaki her ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. İnceHesap yasalara aykırı bir iş yapıyor. Onlara bunu söyleyin. Olmazsa değişim isteyin. Anlaşamazsanız Tüketici Hakem Heyetine başvurun.

Faturadaki her ürünü 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. İnceHesap yasalara aykırı bir iş yapıyor. Onlara bunu söyleyin. Olmazsa değişim isteyin. Anlaşamazsanız Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
Ben iade etmek istiyorum. Bana dedikleri şey şu

kardeşişm gidip benim konuma bi bak https://donanimarsivi.com/forum/konu/el-capitan-aldim-almaz-olaydim.56942/

Sende Bi sonuç varmı değişim veya iade gibi?

Ekler

• 20200602_011329.webp
    20200602_011329.webp
    41.5 KB · Hit: 107
Yasalara aykırı. Kişiye özel deyip geçiştirmeye çalışıyorlar. Onlara söyleyin. Olmazsa dediğim gibi THH'ye başvurursunuz.

Yasalara aykırı. Kişiye özel deyip geçiştirmeye çalışıyorlar. Onlara söyleyin. Olmazsa dediğim gibi THH'ye başvurursunuz.
Özelleştirdiysen sistemi iade edemezsin arızalı olan ürünü değişim yaparlar

Ben iade etmek istiyorum. Bana dedikleri şey şu

Sende Bi sonuç varmı değişim veya iade gibi?
Tamam rahat ol bilgilendirme olarak atmışlar mesajı özelleştirme yoksa iade yaparlar

Mutlaka gelen cevabı yazın. 175'i arayıp firmanın size gönderdikleri yazıyı okuyun. Tüketici Danışma Hattı'na konuyu güzelce anlatırsanız yardımcı olurlar.

İade ederken tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerek. Jelatinleri söktüyseniz iade almazlar. Değişim talebinde bulunun. Almışsınız artık iade etmeyin bence.

Ürünü özelleştirdim fakat ürün arızalı. Sırf özelleştirilmiş ürün diye iade hakkım yokmu oluyor?
Maalesef kişiye özel hazırlanan sistemlerin iadesi olmaz bunu mesafeli satış sözleşmesinde onaylıyorsun alırken arızalı parçanın değişimini yaparlar

Maalesef kişiye özel hazırlanan sistemlerin iadesi olmaz bunu mesafeli satış sözleşmesinde onaylıyorsun alırken arızalı parçanın değişimini yaparlar
Aynen hocam. Sözleşmede onayladıysanız iade edemezsiniz. Değişim talebinde bulunun.

Geri