Neler Yeni

İnce hesap pişmanlıktır

Heryombas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Koman
Bu yazdıklarım kendi deneyimlerim sonucu ortaya çıkardığım görüşüm ince hesaptan ürün alıcakların dikkatine !!!

İncehesap pişmanlıktır kimseye önermem cuma indirimi diye aldık bozuk kulaklığı yolladılar ulaşıcaz dediler ulaşmadılar gerçekten birşeyi almak istiyrsanız buradan alıp hevesinizi kırmayın
10-15 tl daha fazlasını verin başka bir yerden alın çoğu kişi bozuk ürün konusunda muzdarip

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Nedense her Cuma birileri yeni üyelik açıyor ve "incehesap'tan/gaming gecesinden ürün almayın sakın" yazıyor.
Bu kim bilir kaçıncı konu :D Bunların Letgo'da ticaret yapmaya çalışan kişiler olduklarını düşünüyorum.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
modlara sesleniyorum Bi incehesap gaming gecesi şikayet anakonu fln açın herhafta görüyoruz bunlardan @White Ravens

ahenk'

80+ Silver
Toplamda 3 ürün aldım ve her biri sıkıntısız elime ulaştı

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşım laptop aldı sorunsuz eline 0 ürün ulaştı

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Nedense her Cuma birileri yeni üyelik açıyor ve "incehesap'tan/gaming gecesinden ürün almayın sakın" yazıyor.
Bu kim bilir kaçıncı konu :D Bunların Letgo'da ticaret yapmaya çalışan kişiler olduklarını düşünüyorum.
Mantıklı valla :D

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartı Ram işlemci aldım cayır cayır çalışıyor sıfır kutusunda Mis gibi kargolama ile geldi hemde en hızlı getiren site incehesap tı parçalarım arasında. Size denk geldi diye bu siteyi kötüyelebileceğiniz anlamına gelmiyor.

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
3 ürün aldım 2 si sorunsuz ulaştı
14 Ağustos günü aldığım anakart hala kargoya verilmedi. site üzerinden mesaj da başka yanıt veriyorlar " Siparişiniz hazırlık ve paketlenme süreci tamamlanmıştır. " diyor. Müşteri hizmetlerini telefonla aradığımda başka yanıt veriyor. " Ürün şuan stoklarda yok sıkıntı var 2 haftayı bulabilir gelmesi"

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
M2 ssd aldim sorun yok

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Kerem Eldes
Bu yazdıklarım kendi deneyimlerim sonucu ortaya çıkardığım görüşüm ince hesaptan ürün alıcakların dikkatine !!!

İncehesap pişmanlıktır kimseye önermem cuma indirimi diye aldık bozuk kulaklığı yolladılar ulaşıcaz dediler ulaşmadılar gerçekten birşeyi almak istiyrsanız buradan alıp hevesinizi kırmayın
10-15 TL daha fazlasını verin başka bir yerden alın çoğu kişi bozuk ürün konusunda muzdarip
RAM, SSD, Ekran kartı, PSU ve klavyemi almıştım ve sorun çıkmamıştı ama sizin sorun yaşamanıza üzüldüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,601
Üyeler
165,379
Son üye
sarpbubizimeggla
Top Bottom