Çözüldü✓ İNCE HESAP SAÇMALIĞI

123kral14

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,759
arkadaşlar ince hesapdan geçen cuma 1800tl'ye rx5500xt asus dual aldım hesabımdan param gitti fakat işlem hem başarılı diyor hem başarısız diyor anlamadım müşteri hizmetlerini arayacağım ama ondan önce size bir başvurayım dedim ne yapmalıyım

1613372201984.png
1613372219491.png

Buraya yazmak yerine bence arayın direkt.

arkadaşlar ince hesapdan geçen cuma 1800tl'ye rx5500xt asus dual aldım hesabımdan param gitti fakat işlem hem başarılı diyor hem başarısız diyor anlamadım müşteri hizmetlerini arayacağım ama ondan önce size bir başvurayım dedim ne yapmalıyım
Biz bir şey diyemeyiz ki hocam müşteri hizmetleri ile konuşun

Yoğunluk tan olabilir 10 saniye içinde bitti çünkü müşteri hizmetleri arayın

Tamam dert etmene gerek yok, işlemin biri tamamlanmış. Gecenin hengamsinde bir sipari daha eklemiş olabilirsin, o da ödeme esnasında beklemiş kalmış gibi. Yani bir tane 5500XT bugün kargoya verilecek. Faturası da kesilmiş.

Bi keresinde aldığım bir ürün 47 gün sonra gelmişti. Geldiği zaman ürünün fiyatı 2 ye katlanmıştı. Neden böyle oldu dediğim zamanda kargo kayboldu demişlerdi. O yüzden daha şaşırmıyorum, umarım çözersin

Tamam dert etmene gerek yok, işlemin biri tamamlanmış. Gecenin hengamsinde bir sipari daha eklemiş olabilirsin, o da ödeme esnasında beklemiş kalmış gibi. Yani bir tane 5500XT bugün kargoya verilecek. Faturası da kesilmiş.
Çok sağol içim ferahladı dediğin çok doğru bir kaç seferde 2 ürün koymuştum aceleden çok saol

bug olmuştur siz ödeme yapana kadar stok bitmiştir belki
edit: sorun çözüldü glb

1613378014851.png

1613378022615.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OH BE O KADAR RAHATLADIM Kİ

hızlı almak için 2 defa bazmışım sorun yok

Geri