Alperen71
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 802
Bu fiyata daha iyisi bulunmas bu saatten sonra. Son fırsatlar bunlar. İhtiyacı olan beklemesin11599' a daha iyisini atsın kötü diyen
Bu fiyata daha iyisi bulunmas bu saatten sonra. Son fırsatlar bunlar. İhtiyacı olan beklemesin11599' a daha iyisini atsın kötü diyen
700 lira fazla.Anakartı asus b660m-k yapabilirseniz daha iyi olur hemde ileriye dönük olur
DA C3 işlemci 5600 olduğu için daha iyiydi i3 ile 5600 arasında 1000 TL fark var o sistemde 7600 olması da avantajlıydı yeni nesil için ama parça kalitesi açısından da bu sistem daha iyi ve o gün kur 20.80 civarıyken bugün 23,30 pazartesi hangi kur ile uyanacağımız da belli değil. Bence iki sistemde gayet iyiydiDA-C3 vs bu sistem dersek hangisi daha iyi? Aralarında 400TL fiyat farkı vardı diye hatırlıyorum.
Valla ben de onu düşündüm satmaya kalksan bile bence 1-1.5k rahat bırakır, hesabını yapıyorum sistem çıktığından beri. Parça kalitesi çok iyi. Ayrıca yanına bir de RE4 veriyolar 800-900 TL'lik oyun Allah bereket versin.bunun stoğu niye bitmiyor acep kimsenin haberi yok sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyatı baya iyi bence
Re4 ne hocamValla ben de onu düşündüm satmaya kalksan bile bence 1-1.5k rahat bırakır, hesabını yapıyorum sistem çıktığından beri. Parça kalitesi çok iyi. Ayrıca yanına bir de RE4 veriyolar 800-900 TL'lik oyun Allah bereket versin.
resident evil 4Re4 ne hocam
Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayımdayanamadım aldım bende
M2 SSD değiştirebilir G2 Plus 160TL farkla.Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayım