İncehesap sistemleri hakkında

Ekler

• 1753523094128.webp
    1753523094128.webp
    54.1 KB · Hit: 16
hocam fanlarla gelir ekstra fan sekmesi olması kasanınkileri tercih etmeyip özel fan almak isteyenler için
Hiç hazır sistem almadım ama kasaların içine girildiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.

Hiç hazır sistem toplamadım ama kasaların içine girdiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.
elbette ben bir de kasa fanı seçmek için bir kategori olur diye umut ediyordum

elbette ben bir de kasa fanı seçmek için bir kategori olur diye umut ediyordum
Çoğu sitede bu detay yok zaten. Hatta M.ATX kasaya ATX anakart özelleştirmesi bile koyabiliyolar. Siparişin henüz kargoya verilmediyse 3 tane fan seç ve sipariş ver, not olarak da bunların sisteme eklenmesini istiyorum de. Ya da en kötü kendin 3 fan alırsın geldiğinde sen monte edersin.

Siparişin henüz kargoya verilmediyse 3 tane fan seç ve sipariş ver, not olarak da bunların sisteme eklenmesini istiyorum de. Ya da en kötü kendin 3 fan alırsın geldiğinde sen monte edersin.
müşteri hizmetleri olmaz dedi takamyız dedi ben kendim alıcam 6 adet fan 3 kenara 3 alta olmak üzere ancak takmak hakkında bir bilgim yok var mı bir videosu felan

müşteri hizmetleri olmaz dedi takamyız dedi ben kendim alıcam 6 adet fan 3 kenara 3 alta olmak üzere ancak takmak hakkında bir bilgim yok var mı bir videosu felan
Herşeyin videosu var, youtube da "fan montajı" ya da "cpu fan installation" arat çıkar bi sürü video. Ya da 0 fanla gelen bi kasanın sistem toplama videolarından birini açarsın onun fan montaj kısmına ilerletirsin videoyu.

Hiç hazır sistem almadım ama kasaların içine girildiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.
evet bende yeni gördüm saçmalık ziyadesi resmen tek fan ile göndermeleri hocam aynı fandan 3lü set alın isterseniz çok bir şey tutacağını sanmıyorum montajıda kolay fanların

evet bende yeni gördüm saçmalık ziyadesi resmen tek fan ile göndermeleri hocam aynı fandan 3lü set alın isterseniz çok bir şey tutacağını sanmıyorum montajıda kolay fanların
var mı hocam önerdiğiniz bir model yada marka ben bunu almayı düşünüyorum ama uyumlu mu? yada kolaymı acaba montajı

var mı hocam önerdiğiniz bir model yada marka ben bunu almayı düşünüyorum ama uyumlu mu? yada kolaymı acaba montajı
hocam hiç gerek yok bu kadar para vermeye bu arada reverse fan almak baya mantıklı iyi düşünmüşsünüz havaya içeri çeksin düz alırsanız ve düz montaj yaparsanız dışarı atar egzoz gibi

Geri