Ana Konu İNCE HESAP SEMPİTERNAL YENİ SİSTEM - 11.599₺

Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayım
Ben kasayı beyaz olanla değiştim ayrıca ekstra 700 TL verip anakartı da Asus EX-B660M-V5 D4 ile değiştirmek mantıklı bana soracak olursan, garantiye kaçmak için de Güç Kaynağını 190 TL farkla Xigmatek ile değiştirebilirsin.

an itibariyle stoklar bitti bende aldım bir tane ancak değişmem gereken parçalar var sonradan yhapabiliyor muyum arkadaslar biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben de onu düşündüm satmaya kalksan bile bence 1-1.5k rahat bırakır, hesabını yapıyorum sistem çıktığından beri. Parça kalitesi çok iyi. Ayrıca yanına bir de RE4 veriyolar 800-900 TL'lik oyun Allah bereket versin.
hocama re4 ü nereden verecekler steamdan mı

an itibariyle stoklar bitti bende aldım bir tane ancak değişmem gereken parçalar var sonradan yhapabiliyor muyum arkadaslar biliyor musunuz

tabii ki müşteri hizmetlerinden siparişinde değişiklik yapmak istediğini belirtirsen yardımcı olurlar. Değiştirmek istediğin ürünlerin fiyat farkını ödersin sonuçta sipariş geçmişsin sorun olmaz.

stok gelir mi daha
Stok açarlar ama ilk 400 adet 11.599 tl den diye biliyorum yeni fiyat ne olur bakalım göreceğiz

Evet kod olarak veriliyor Steam'de aktifleştiriyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,912
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri