Bence güzel bir sistem ddr5 olarak fiyatı normalArkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir
Bence güzel bir sistem ddr5 olarak fiyatı normalArkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir
bari 7600xt olsaydi o zaman dusunulebilirdiArkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir
bari 7600xt olsaydi o zaman dusunulebilirdi
İntel ekran kartına sıcak bakmıyorumBen senin bütçeyi 25-27.000 felan sanıyodum en fazla. Bence bu sistem de alınır fakat bütçe 30.000-32.000 TL'ye esniyorsa bekle başka sistem de bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekle bekle dostum, tek tek alınca harbiden daha uyguna toplanıyor sistem. Ben sana güzel bir sistem atayım bi daha bakıpta. İntel işlemci, İntel ekran kartı ister misin?
bunu zaten izlemistim arada o kadarda fark olmadigini zaten biliyorum ama ben 7600 ile 4060 ayni fiyata olsaydi 4060 alirdim net amd seven biri olarak
Hacı Nvidia seçmendeki sebep ray tracing performansı mıb
bunu zaten izlemistim arada o kadarda fark olmadigini zaten biliyorum ama ben 7600 ile 4060 ayni fiyata olsaydi 4060 alirdim net amd seven biri olarak