İnce hesaptan Rudex Delix | Ryzen 5 7500F PNY RTX 5070 12 GB sistem alınır mı?

gaming gecesi bekliyorum güzel bişey bulamazsam bunu çekmeyi düşünüyorum

Eğer birleştirme konusunda bilginiz yoksa test et paketleyi seçin sadece ekran kartını takmıyorlar diğer parçaları takıp gönderiyorlar. Sistem ve fiyatı güzel alınabilir. Ama Gaming Gecesini bekleyebilirsiniz hazır sistemler oluyor.

Eğer birleştirme konusunda bilginiz yoksa test et paketleyi seçin sadece ekran kartını takmıyorlar diğer parçaları takıp gönderiyorlar. Sistem ve fiyatı güzel alınabilir. Ama Gaming Gecesini bekleyebilirsiniz hazır sistemler oluyor.
Gaming gecesi ne zaman oluyor sadece 1 günmü oluyo yoksa tüm ay boyuncamı?

Peki hangi siteler de oluyor ozaman bende bekleyeyim
İncehesap cuma günü 7 de ürünler gelmeye başlıyor 20 .30 gibi fiyatlari açılıyor gece 2 de bittiyor gaming gecesinde yaptığım özeltirme 63 bin tutuyordu indirim sonrası aynı sistem 66k tuttu sıkıldım artık bakmaktan güzel bişey bulamazsam hazır sıstem çekicem 65 70 neyse al gitsin

İncehesap cuma günü 7 de ürünler gelmeye başlıyor 20 .30 gibi fiyatlari açılıyor gece 2 de bittiyor gaming gecesinde yaptığım özeltirme 63 bin tutuyordu indirim sonrası aynı sistem 66k tuttu
Ben 20:30 'da fiyat açıkladığını hiç görmedim ürünler listelenir. Saat 22'de fiyatlar belli olur.

Geri