Neler Yeni

İncehesap 6 gündür para iademi yapmıyor :D

Hawkz

80+ Bronze
Bu gece ile beraber tam 6 gündür onaylanmış iade talebimin para iadesini yapmıyorlar arkadaşlar :D Sanırım bu iş mahkemelik olacak. 2350 lira 71 kuruşum büyük ihtimal çöp oldu. Şimdi bu kanıya nasıl vardım açıklayayım. İncehesap üzerinden bir alışveriş yapın ve daha işleme alınmadan siparişi iptal edin max 2 gün taş çatlasın 3 gün içinde para iade olur. Ama gel gör ki bu dolandırıcılar 6 gündür paramı bana geri vermiyor :D Benim kredi kartı ödeme günüm geldi geçti ve sırf ekstreme yansımadığı için ben önümüzde ki ay 2 kat daha fazla para göndermem gerekecek :D

Paranızı seviyorsanız iade politikası daha düzgün sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar :D

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Bu gece ile beraber tam 6 gündür onaylanmış iade talebimin para iadesini yapmıyorlar arkadaşlar :D Sanırım bu iş mahkemelik olacak. 2350 lira 71 kuruşum büyük ihtimal çöp oldu. Şimdi bu kanıya nasıl vardım açıklayayım. İncehesap üzerinden bir alışveriş yapın ve daha işleme alınmadan siparişi iptal edin max 2 gün taş çatlasın 3 gün içinde para iade olur. Ama gel gör ki bu dolandırıcılar 6 gündür paramı bana geri vermiyor :D Benim kredi kartı ödeme günüm geldi geçti ve sırf ekstreme yansımadığı için ben önümüzde ki ay 2 kat daha fazla para göndermem gerekecek :D

Paranızı seviyorsanız iade politikası daha düzgün sitelerden alışveriş yapın arkadaşlar :D
:D :D :D :D :D bir senin paran gelmedi diye dolandırcımı oldular eninde sonunda gelir :D :D :D

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul

birazdaha bekleyin hocam atmaları lazım :d

Hawkz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D :D :D :D :D bir senin paran gelmedi diye dolandırcımı oldular eninde sonunda gelir :D :D :D
Incehesap çalışanı ya da prcısı gördüm sanki :D Neymiş önce kusurlu ürünü kusurlu olduğu halde servise gonderip teyit edeceklermiş :D Bak bak bak ya hadi ordan kimi yolabiliriz diye kara kara düşünüyorlar. Bunların iade politikası hangi sitede var dayı?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
Benim 8 gün sonra yattı 21 gün hakları var sitesinde yazıyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

tüketici cayma hakkı yasasında iadesi onaylanmış bir ürün 10 iş günü içerisinde iade edilir. :) incehesaptan çok alısverisim oldu bir yamuklarını görmedim.

Hawkz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birazdaha bekleyin hocam atmaları lazım :d
Hocam bekleye bekleye agaç olmaktan çok yolunmuş kaza döndük. 2 haftadır bu saçmalıkla uğraşıyorum. Gece kabuslarıma giriyor o 2350 lira :D 6 7 ay kenara ata ata biriktirdiğim para bütün hevesimle çöp oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüketici cayma hakkı yasasında iadesi onaylanmış bir ürün 10 iş günü içerisinde iade edilir. :) incehesaptan çok alısverisim oldu bir yamuklarını görmedim.
Tövbe billah bir daha burdan alışveriş yaparsam. İtopya 1 bunlar 2.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hocam bekleye bekleye agaç olmaktan çok yolunmuş kaza döndük. 2 haftadır bu saçmalıkla uğraşıyorum. Gece kabuslarıma giriyor o 2350 lira :D 6 7 ay kenara ata ata biriktirdiğim para bütün hevesimle çöp oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tövbe billah bir daha burdan alışveriş yaparsam. İtopya 1 bunlar 2.
çöp olmaz hocam ya koskoca incehesap iadeni yaparlar diye düşünüyorum.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Incehesap çalışanı ya da prcısı gördüm sanki :D Neymiş önce kusurlu ürünü kusurlu olduğu halde servise gonderip teyit edeceklermiş :D Bak bak bak ya hadi ordan kimi yolabiliriz diye kara kara düşünüyorlar. Bunların iade politikası hangi sitede var dayı?
kanunlara göre her satıcı geri iade edilen ürünü teknik ekibe gönderip rapor isteme hakkına sahiptir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Böyle kolay yargılar vermemelisiniz biraz yasaları okuyabilirsiniz.
Anında iade hakkına sahip değilsiniz zaten.

Hawkz

80+ Bronze
kanunlara göre her satıcı geri iade edilen ürünü teknik ekibe gönderip rapor isteme hakkına sahiptir.
Yasaya görede benim 14 gün içersinde koşulsul iade hakkım bulunuyor onu ne yapacağız :D Bu 14 gün 1 yılada uzayabiliyor böyle durumlarda.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Hocam bozuk diyemi verdiniz diye bakarlar yani şahsen bende olsam niye diye incelerim sorun varmı diye

Hawkz

80+ Bronze
Böyle kolay yargılar vermemelisiniz biraz yasaları okuyabilirsiniz.
Anında iade hakkına sahip değilsiniz zaten.
Ne yapayım hocam bir tomar para veriyorum büyük hevesle bir cihaz alıyorum cihaz kusurlu iade ediyorum param geri gelmiyor. Parayı sokaktan bulmuyorum ki ben peşine düsmekten her gün aramaktanda sıkıldım.

Top Bottom