Neler Yeni

İncehesap alışveriş

BenEsra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
BenEsra
Arkadaşlar 29.05.2020 Gaming gecesinden bir monitör almıştım hala kargo sürecine girmedi sadece siparişte 5 gün sonra e fatura geldi ödeme alındığına dair tabi yoğunluk var fazlası ile anlıyorum fakat gamegaraj dan aldığım kasa 3 günde elimde ulaşınca bu firmanın kargo süreci biraz daha geç oluyor gibi geldi 🙂
Sizlerde alışveriş yapıp hala bekliyor musunuz veya ortalama kaç gün beklediniz merak ettim.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Arkadaşlar 29.05.2020 Gaming gecesinden bir monitör almıştım hala kargo sürecine girmedi sadece siparişte 5 gün sonra e fatura geldi ödeme alındığına dair tabi yoğunluk var fazlası ile anlıyorum fakat gamegaraj dan aldığım kasa 3 günde elimde ulaşınca bu firmanın kargo süreci biraz daha geç oluyor gibi geldi 🙂
Sizlerde alışveriş yapıp hala bekliyor musunuz veya ortalama kaç gün beklediniz merak ettim.
ben 27 mayısta hazır sistem aldım şu an montaj aşamasında gözüküyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Gamegaraj sistemi 2 günde gönderiyor incehesap bir tane bileşeni 2 haftada gönderemiyor. Yoğunluktan olmalı.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Mallesef cogu sitede oyle

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben de 5 Haziran'da Gaming Gecesinden Ram aldım ve 6 Haziran'da kargoya verildi. Galiba sorun yaşamayan sayılı kişilerdenim.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Metehan Akyalı
29unda kasa + ssd + mousepad sipariş verdik hala beklemekteyiz :D

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Üründen ürüne değişiyor galiba Benin anakart bugün elime ulaşacak (geçen gaming gecesinde verdin)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Stokları ve satışları düşününce normal geliyor.
Gaming Gecesinde RAM satılıyor, 300 stok
Mouse satılıyor 200 stok
başka şeyler var 100 stok - 200 stok vs. vs.
Totale bakınca binlerce ürün, hepsi aynı gece satılıyor.
Tahminen hafta sonu değil, Pazartesi başlıyorlar kargolamaya,
Ülkenin her yerine, binlerce kargo gönderiyorsun, gecikmesi normal.
Evet, GameGaraj hızlı çalışıyor.
Ama GameGaraj'ın Cuma akşamı veya diğer akşamlar, tek seferde 1.600 farklı kasa birden sattığını düşünmüyorum.

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
ben 27 mayısta hazır sistem aldım şu an montaj aşamasında gözüküyor
Bende Almayı düşünüyorum Tahmini kaç günde gelir acaba sizin nerdeyse 2 hafta olmuş yoğunluk azalsın diye bekledik ama halen devam ediyor sanırım.
Bu arada şu konuda yardımcı olurmusunuz almışsınız hazır psu ve hava alan bir kasa arıyorum tercihiniz ne olur
https://donanimarsivi.com/forum/kon...uygun-hava-alan-kasa-ve-psu-tavsiyeler.63306/

Gamegaraj sistemi 2 günde gönderiyor incehesap bir tane bileşeni 2 haftada gönderemiyor. Yoğunluktan olmalı.
GameGarajda Güzel markalarla çalışsa aslında ordanda alınabilirmiş markaları bilinmedik okadar para bağlamak istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stokları ve satışları düşününce normal geliyor.
Gaming Gecesinde RAM satılıyor, 300 stok
Mouse satılıyor 200 stok
başka şeyler var 100 stok - 200 stok vs. vs.
Totale bakınca binlerce ürün, hepsi aynı gece satılıyor.
Tahminen hafta sonu değil, Pazartesi başlıyorlar kargolamaya,
Ülkenin her yerine, binlerce kargo gönderiyorsun, gecikmesi normal.
Evet, GameGaraj hızlı çalışıyor.
Ama GameGaraj'ın Cuma akşamı veya diğer akşamlar, tek seferde 1.600 farklı kasa birden sattığını düşünmüyorum.

Üründen ürüne değişiyor galiba Benin anakart bugün elime ulaşacak (geçen gaming gecesinde verdin)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
GameGarajda Güzel markalarla çalışsa aslında ordanda alınabilirmiş markaları bilinmedik okadar para bağlamak istemem
Aslında markaları gayet bilindik ve kaliteli. Biraz araştırın derim.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Gamegaraj da güzel bir site çok alışveriş yapan var fakat incehesapta daha fazla kişi alışveriş yaptığı için karyola yavaş geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom