bence o ince hesabın sahibiydi fakeden gelmiş qwewqewqNe hikmetse stok bittikten sonra ? işareti olayı ortaya çıkıyor.
ben 12 02 de m2 ssd yi aldım inidirmde son stoğu ben aldım galıba soru işaretini atan kardeşim kral adamsın ssd sorunumda ortadan kalktıtam 12 de olması lazım
Parayı kendilerine ve yanındakilere yediriyorlar. Düşünsene adam o yöntemle 10 kulaklık aldı.Ne hikmetse stok bittikten sonra ? işareti olayı ortaya çıkıyor.
bende ilk ssd ye bakmıştım aklım onda kalmıştı sonra kulaklığa yoneldım kısmeten bak gercekten ihtiyacım olanı aldım o soru işareti olayıyla belkı de son stok tu tekrar baktıgımda stok yoktu çunkubence o ince hesabın sahibiydi fakeden gelmiş qwewqewq
o yöntemle alan çok kişi var hocam, stok varken ortaya çıkan bir şeymiş aslında buNe hikmetse stok bittikten sonra ? işareti olayı ortaya çıkıyor.
kanka wraith prism diğer defaulttan ne kadar iyi kaç derece fark ettibende ilk ssd ye bakmıştım aklım onda kalmıştı sonra kulaklığa yoneldım kısmeten bak gercekten ihtiyacım olanı aldım
E işte neden ? Yapildio yöntemle alan çok kişi var hocam, stok varken ortaya çıkan bir şeymiş aslında bu