Neler Yeni

Yardım İNCEHESAP.COM İADE REZİLLİĞİ

Mitnick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert B
İncehesap.com dan ram aldım, rami sistemime taktığımda görüntü gelmiyor ve anakartın qled ışığında dram ışığı yanıyordu. Ram I haliyle incehesap.com a iade ettim paketine ve ramlere zarar vermeden. 14 günlük cayma hakkımı kullandım. Fakat incehesap.com aynı şekilde kargoya verip ürünü tekrar bana yollamış.Gerekçeleri ürün kendi sistemlerinde sorunsuz çalışıyormuş. İade konusunda yasal mevzuata uymayan bir firma, daha da alışveriş yapmam size tavsiye etmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Rezalet ötesi bir firma.

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
size geri yollarken ne deyip yollamışlar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu bahse konu firmadan ram aldım, rami sistemime taktığımda görüntü gelmiyor ve anakartın qled ışığında dram ışığı yanıyordu. Ram I haliyle incehesap.com a iade ettim paketine ve ramlere zarar vermeden. 14 günlük cayma hakkımı kullandım. Fakat incehesap.com aynı şekilde kargoya verip ürünü tekrar bana yollamış. İade konusunda yasal mevzuata uymayan bir firma, daha da alışveriş yapmam size tavsiye etmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Rezalet ötesi bir firma.
Bu firmadan bende problem yaşadım. Kargo sırasında kutu hasar almamasına rağmen ürün o bölgeden hasar almıştı. Eğer incehesap kullanılacaksa aracı sitelerde alınmalı. Normal şartlarda iade etmezlerdi, kendilerince oyaladılar. Ama Hepsiburada politikasından dolayı ses bile çıkaramadılar.

Mitnick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade gerekçeleri onların sisteminde ürün sorunsuz çalışıyormuş. Benim sistemimde çalışmadıktan sonra 5.000 liralık ürünle fantezi mi kuracağım.

WhoCares

80+ Gold
senin sisteminde çalışmayıp onların sisteminde çalışan neymiş bu ram marka ve modeli merak ettim :kizginpeepo:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,133
İsim
Turuncu Keskin
Kanıt istediniz mi?

Aykut D.

80+ Gold
Bu bahse konu firmadan ram aldım, rami sistemime taktığımda görüntü gelmiyor ve anakartın qled ışığında dram ışığı yanıyordu. Ram I haliyle incehesap.com a iade ettim paketine ve ramlere zarar vermeden. 14 günlük cayma hakkımı kullandım. Fakat incehesap.com aynı şekilde kargoya verip ürünü tekrar bana yollamış.Gerekçeleri ürün kendi sistemlerinde sorunsuz çalışıyormuş. İade konusunda yasal mevzuata uymayan bir firma, daha da alışveriş yapmam size tavsiye etmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Rezalet ötesi bir firma.
Garantisi olduğu halde kulaklığıma destek vermeyen firma . Kargoya verilmeden iptal ettiğim siparişi yinede kargolayıp 2 hafta oyalandıran firma . Sebepleri ise sipariş verildikten sonra iptal edilemiyormuş :D .

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Garantisi olduğu halde kulaklığıma destek vermeyen firma . Kargoya verilmeden iptal ettiğim siparişi yinede kargolayıp 2 hafta oyalandıran firma . Sebepleri ise sipariş verildikten sonra iptal edilemiyormuş :D .
sipariş verdikden sonra ne kadar sürede iptal ettiniz ?

Aykut D.

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,735
Üyeler
161,894