Neler Yeni

İncehesap defolu kargo

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğitcan Küçük
incehesaptan ram aldım ddr5 olarak geldi fakat kutu mahvolmuş bi şekilde geldi sanki üstünde tepinmişler gibi. Kargoda tutanak tuttuk sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.sonra mail olarak onlara ilettim ve kargoladım. Söyle ki sizce bi sonuca varabilir miyim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,548
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Varacağınızı düşünüyorum. Ben de Teknosa'da İncehesap satıcı olarak işlemci almıştım kullanılmış gelmişti anında iadesini almıştık.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Tutanak tutulmuş ise.İnce hesap bu tutanak ile hasar olan sadece kutu ise kutu ücretini, üründe hasar var ise ürün hasarı ile birlikte tazmin işlemlerini kargo firmasına ileterek başlatacaktır. Ürünün değişimini veya para iadesini sizlere sağlayacaklardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

incehesaptan ram aldım ddr5 olarak geldi fakat kutu mahvolmuş bi şekilde geldi sanki üstünde tepinmişler gibi. Kargoda tutanak tuttuk sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.sonra mail olarak onlara ilettim ve kargoladım. Söyle ki sizce bi sonuca varabilir miyim?

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğitcan Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tutanak tutulmuş ise.İnce hesap bu tutanak ile hasar olan sadece kutu ise kutu ücretini, üründe hasar var ise ürün hasarı ile birlikte tazmin işlemlerini kargo firmasına ileterek başlatacaktır. Ürünün değişimini veya para iadesini sizlere sağlayacaklardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah ya bekliyorum şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,057
Üyeler
162,904
Son üye
yselim61
Top Bottom