Neler Yeni

İnceHesap Değişim yapan oldumu?

Y3MR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre
İade veya değişim nasıl sağlanıyor kapıya yurtiçi kargodan birini çağırıp anlaşma numarası ve adres verip teslim mi edeceğim yoksa kargo şubesine mi gitmem gerekiyor ve de kargo ücretini incehesap mı karşılıyor?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
İade veya değişim nasıl sağlanıyor kapıya yurtiçi kargodan birini çağırıp anlaşma numarası ve adres verip teslim mi edeceğim yoksa kargo şubesine mi gitmem gerekiyor ve de kargo ücretini incehesap mı karşılıyor?
hocam önce mail at 14 gün bir test süreçleri var test süreçleri sonrası değişim olursa kapalı kutu olarak gönderiyorlar ve gayette ilgililer bende yeni sistem aldım ve ekran kartım arızalı geldi direk değiştirdiler 15. gün evdeydi yeni kart sonrada fark ettimki ramlerden birtaneside arızalıymış hemen gönderin dediler şimdide onların değişimini bekliyorum ama dediğim gibi aradığında yoğunluktan ulaşamıyorsun mail atmanı şiddetle tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo konusundada yurt içi çalışıyorlar kendileri karşılıyorlar

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,051
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Diğer firmalarda olduğu gibi yapabilirsin.

Y3MR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam önce mail at 14 gün bir test süreçleri var test süreçleri sonrası değişim olursa kapalı kutu olarak gönderiyorlar ve gayette ilgililer bende yeni sistem aldım ve ekran kartım arızalı geldi direk değiştirdiler 15. gün evdeydi yeni kart sonrada fark ettimki ramlerden birtaneside arızalıymış hemen gönderin dediler şimdide onların değişimini bekliyorum ama dediğim gibi aradığında yoğunluktan ulaşamıyorsun mail atmanı şiddetle tavsiye ederim

kargo konusundada yurt içi çalışıyorlar kendileri karşılıyorlar

Siteden direk soru sordum ve sipariilerim bölümünden kayıt oluşturdum yurtiçi kargoya teslim etmemi söylüyorlar, dediğim gibi kapıya kargo görevlisini çağırıp teslim edebilirmiyim yoksa şubeye mi gitmem gerekli?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Siteden direk soru sordum ve sipariilerim bölümünden kayıt oluşturdum yurtiçi kargoya teslim etmemi söylüyorlar, dediğim gibi kapıya kargo görevlisini çağırıp teslim edebilirmiyim yoksa şubeye mi gitmem gerekli?
şubeye gitmen gerekli diye biliyorum

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Siz nasıl yaptınız acaba, bende o şekilde yaparım.
banada yurt içi kargo kodu verildi şubeye gidip teslim ettim teslim kagıdı ve kargo evragını aldım sonrada mail attım gönderilmiştir diye

Y3MR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banada yurt içi kargo kodu verildi şubeye gidip teslim ettim teslim kagıdı ve kargo evragını aldım sonrada mail attım gönderilmiştir diye

Bende bu şekilde yapayım öyleyse, teşekkür ederim.

Birde Faturayı da göndermemiz gerekiyor mu?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

Birde Faturayı da göndermemiz gerekiyor mu?
tabi ki faturasız ne garanti ne değişim nede iade işlemi olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,754
Üyeler
159,668
Son üye
Samet038
Top Bottom