Neler Yeni

İncehesap Gamıng Gecesi Güvenilir mi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@White Ravens hocam 2-3 hafta önce Steelseries Arctis 5 aldım ve ürünün üzerinde ki koruma bandı açık olarak geldi ve kutuda yırtılmalar vardı. Ayrıca kulaklığın sol kısmında yada sağ kısmında beyaz kalın bir çizgi halinde deforme mevcuttu. Kulaklık kafamda takılı iken mikrofonu yuvasından çıkarırken ses geliyordu sanki o mikrofonun mekanizmasının içinde toz toprak varmış gibi. Ayrıca El Capitan sistemini alıp sorun yaşayan çok kişi var. Burda Donanım Arşivi'nin bir suçu namevcut İncehesap'ın kalitesizliğinin göstergesi. Her üründe yoktur ama ürünlerinin üçte bir yada dörtte bir problemli...
Hazır sistemlerde gecikme ve sorunlar olduğunu biliyorum.
Zaten o konuda incehesap dışında kusurlu kimse yok. Bu konuyla ilgili benim de yazdığım 2-3 uzun mesaj var.
Senin kulaklık olayını da hatırlıyorum, can sıkıcı bir olay.

Ama soru "Gaming Gecesi güvenilir mi" olduğu için, ben o kısımla alakalı bilgi verdim.
Yorumum tamamen benim incehesap üzerinden yaptığım alışverişlere dayanıyor.
Şu ana kadar;
1 adet anakart
1 adet ekran kartı
1 adet Boş PC kasası
1 adet RAM kiti
1 adet M2 SSD
2 adet mekanik klavye
1 adet mouse satın aldım.
Toplam fiyatları da sanırım 7.000 TL'yi geçiyor.
Tüm siparişleri farklı zamanlarda verdim, hepsi de sorunsuz ve hızlı şekilde ulaştı.
Zaten soru "güvenilir mi" olduğu için, cevap benim için belli.
Doğru ise kişiden kişiye göre değişir.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hazır sistemlerde gecikme ve sorunlar olduğunu biliyorum.
Zaten o konuda incehesap dışında kusurlu kimse yok. Bu konuyla ilgili benim de yazdığım 2-3 uzun mesaj var.
Senin kulaklık olayını da hatırlıyorum, can sıkıcı bir olay.

Ama soru "Gaming Gecesi güvenilir mi" olduğu için, ben o kısımla alakalı bilgi verdim.
Yorumum tamamen benim incehesap üzerinden yaptığım alışverişlere dayanıyor.
Şu ana kadar;
1 adet anakart
1 adet ekran kartı
1 adet Boş PC kasası
1 adet RAM kiti
1 adet M2 SSD
2 adet mekanik klavye
1 adet mouse satın aldım.
Toplam fiyatları da sanırım 7.000 TL'yi geçiyor.
Tüm siparişleri farklı zamanlarda verdim, hepsi de sorunsuz ve hızlı şekilde ulaştı.
Zaten soru "güvenilir mi" olduğu için, cevap benim için belli.
Doğru ise kişiden kişiye göre değişir.
Hocam size dediğimden ek olarak gaming gecesinden GP Saber RGB aldım bir sorunu mevcut değil ama Arctis 5 te sorun yaşadım buda ürünlerinin hepsinin sağlam olduğunu veya İncehesap'ın %100 iyi mal satıyor diyemeyiz...

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam size dediğimden ek olarak gaming gecesinden GP Saber RGB aldım bir sorunu mevcut değil ama Arctis 5 te sorun yaşadım buda ürünlerinin hepsinin sağlam olduğunu veya İncehesap'ın %100 iyi mal satıyor diyemeyiz...
Doğrudur.
Sonda da dediğim gibi, doğru kişiden kişiye göre değişir. (Saber güzel seçim, ben de kullanıyorum.)
Benzer şekilde, forum içerisinde ISS konularında da ben TurkNet'i önermiyorum, hala aktif olarak firma tarafından sorunlu hizmet almaktayım.
Ama aynı şekilde başka bir kullanıcı gelip "TurkNet çok iyi, memnunum" diyebiliyor. Bu zaten tüm firmalarda olan bir durum.
Bugüne kadar sınırlarımız içerisinde işini %100 iyi yapan hiç bir kuruluş/firma göremedim.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Doğrudur.
Sonda da dediğim gibi, doğru kişiden kişiye göre değişir. (Saber güzel seçim, ben de kullanıyorum.)
Benzer şekilde, forum içerisinde ISS konularında da ben TurkNet'i önermiyorum, hala aktif olarak firma tarafından sorunlu hizmet almaktayım.
Ama aynı şekilde başka bir kullanıcı gelip "TurkNet çok iyi, memnunum" diyebiliyor. Bu zaten tüm firmalarda olan bir durum.
Bugüne kadar sınırlarımız içerisinde işini %100 iyi yapan hiç bir kuruluş/firma göremedim.
İşini %100 iyi yapan bir firma olsaydı Mükemmellik terimine gerek duymazdık zaten :D
Bende Turknet kullandım 3. ayın sonunda faturayı ödeyemediğimiz için iptal ettirdik. Halbuki faturayı ödüyoruz ama karttan çekmiyordu. Müşteri hizmetleri olmaması sebebiyle sorunumuzu çözemedik ve kurtulduk şükür...

RmzDayi

80+ Silver
5700xt hayal kırıklığı oldu daha çok düşmesi gerekiyordu

Top Bottom