Farede bende buga girmişti. 2 kere normal fiyat geldi sms de tutara bakmasam 2 kere giriyordu. En temizi sabır edip bekleyip ürünü sepete 00:00 dan sonra indirime girmiş olarak eklemek.en mantıklısı hangisi hocam. sepete ekledim refresh atınca fiyat 1tl olarak güncelleniyor diye biliyorum ama direkt ödemeye geçince 1000tl kalıyor heralde. 1tl olduğunda sepete eklemek sanki daha zor
paparada nasıl kapatılır3d securityi kapatın
evet var kod geldiğin çekilecek tutara bak yoksa yanlışlıkla parandan olursun.sepete ekledik diyelim öderken kod kısmındayız kod gelene kadar stok bitme sansı var mı
3d siteden kaynaklı oluyor diye biliyorum nasıl oluyor opaparada nasıl kapatılır
hmm üzdüevet var kod geldiğin çekilecek tutara bak yoksa yanlışlıkla parandan olursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3d siteden kaynaklı oluyor diye biliyorum nasıl oluyor o
hocam bakın sizin gibi bazıları voldon diyor bazıları kai fln diyorlar nasıl emin olucaz birde sepette fiyat güncelenir mi
kai olmaz yukrdan bilgihocam bakın sizin gibi bazıları voldon diyor bazıları kai fln diyorlar nasıl emin olucaz birde sepette fiyat güncelenir mi
Eklemeyin bence sepete boşverin zaten bi arkadaş üstte eklemeyin demiş ama kurtlar sofrası şimdi doğru mu yalan mı bilemedimhocam bakın sizin gibi bazıları voldon diyor bazıları kai fln diyorlar nasıl emin olucaz birde sepette fiyat güncelenir mi