toouu
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
gelincereis sepete eklimde mi dursun yoksa kendiliğinden gelincemi ekleyim
gelincereis sepete eklimde mi dursun yoksa kendiliğinden gelincemi ekleyim
nasıl yani reis şu poster gibi olan sayfadan mı yoksa siteden mi ekliyelimgelince
Her türlü çöküyo zaten ama ben önceki mouse eklemeden almıştım ekliyince fiyat düşermi bilmem ama her türlü çöküyor pek bi farj olmuyornasıl yani reis şu poster gibi olan sayfadan mı yoksa siteden mi ekliyelim
üzdü hocam alamam mı diyorsunuz yani .dHer türlü çöküyo zaten ama ben önceki mouse eklemeden almıştım ekliyince fiyat düşermi bilmem ama her türlü çöküyor pek bi farj olmuyor
Yok hocam alırsınız ama sepete ekle diyince bir kere basın sonra sepete gittiğinde 1000 tane eklemiş oluyor eğer sepete eklemeden yapıcaksanızüzdü hocam alamam mı diyorsunuz yani .d
önden sepete eklim miYok hocam alırsınız ama sepete ekle diyince bir kere basın sonra sepete gittiğinde 1000 tane eklemiş oluyor eğer sepete eklemeden yapıcaksanız
önceden sepete mi eklicek eklemicez miYok hocam alırsınız ama sepete ekle diyince bir kere basın sonra sepete gittiğinde 1000 tane eklemiş oluyor eğer sepete eklemeden yapıcaksanız
bot nasıl kuruluyor k ibundamillet 5-10 sistemden botları kurmuş bekliyordur bu denenecek iş değil
Cevap Yazdığım Arkadaşa Sor Kardeşimne alaka kardeşim![]()