hocam adam 1300 e koydu bizde gerekeni yaptıkArkadaşlar bana da lazımdı kulaklık alamadım ama bu dönen konuşmalar çok saçma ülke zaten normal değil hala saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın.
hocam adam 1300 e koydu bizde gerekeni yaptıkArkadaşlar bana da lazımdı kulaklık alamadım ama bu dönen konuşmalar çok saçma ülke zaten normal değil hala saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın.
Takılıyoz, çok kasmaArkadaşlar bana da lazımdı kulaklık alamadım ama bu dönen konuşmalar çok saçma ülke zaten normal değil hala saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın.
ben isin makarasındayım anın taadını cıkarıyom alan naparsa yapsın umrumda değilArkadaşlar bana da lazımdı kulaklık alamadım ama bu dönen konuşmalar çok saçma ülke zaten normal değil hala saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. İsteyen istediğini yapsın.
hayırlı olsunAlamadığımı zannediyordum mail geldi siparişiniz hazırlanıyor diye siparişlerime girip baktım almışım nasip kısmet
dalga gecıyoz hocamVallahi beyler ihtiyacı olana gitse daha iyiydi ama adama denk gelmiş ister satar ister kullanır abartmışsınız
Bu işin eğelencesindeyizVallahi beyler ihtiyacı olana gitse daha iyiydi ama adama denk gelmiş ister satar ister kullanır abartmışsınız
Eyvallah hocam sağolasınhayırlı olsun
Hayırlı olsunAlamadığımı zannediyordum mail geldi siparişiniz hazırlanıyor diye siparişlerime girip baktım almışım nasip kısmet