İncehesap garanti süreci paralı mı

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
incehesaptan aldığım sistemi garantiye gönderdim garanti süreci paralı mı nasıldır bi bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Ürün garantiliyse ve garanti kapsamında bir hasar/sorun oluştuysa ücret ödemezsiniz fakat ürününüz garanti kapsamı dışında bıraktılarsa bu durumda hasar/sorun'un ücreti tarafınıza yansıyacaktır. Bu tüm firmalar için geçerlidir.

Ürün garantiliyse ve garanti kapsamında bir hasar/sorun oluştuysa ücret ödemezsiniz fakat ürününüz garanti kapsamı dışında bıraktılarsa bu durumda hasar/sorun'un ücreti tarafınıza yansıyacaktır. Bu tüm firmalar için geçerlidir.
dostum ben incehesaptan hazır sistem aldım ve garantisi devam ediyordu ama işlemcim 100 dereceleri bulduğu için garantiye göndermek istedim bu durumda benle alakalı bi sorun değil bence

dostum ben incehesaptan hazır sistem aldım ve garantisi devam ediyordu ama işlemcim 100 dereceleri bulduğu için garantiye göndermek istedim bu durumda benle alakalı bi sorun değil bence
bir nebze senle alakalı . işlemci fan(stok ise)macun değişimi filan . Ama para filan almazlar çözümü de soruna göre söylerler . İşlemci ve soğutucu ne?

Kullandığınız soğutma bloğu ile kaynaklı.
bir nebze senle alakalı . işlemci fan(stok ise)macun değişimi filan . Ama para filan almazlar çözümü de soruna göre söylerler . İşlemci ve soğutucu ne?
dostum normal stok fan kullanıyordum bi ara sadece işlemci çok ısındığı için macun değişimi yaptım o kadar cevap vermelerine göre thermalright soğutucularından almayı düşünüyorum ama sanırım yetişmeyecek indirim bitecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri