DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
benim klavyem tam 1.5 günde gelidi biraz şans işi
Evet bozuk cikiorHocam geç geldi de bozuk parça ikinci el ürün vesaire fln oldumu ? olmadıysa güvenilmez demeniz yanlış olmaz mı ?
Güvenilir mi peki?Bir şeyin geç geliyor oluşu güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor doğru bilgi verelim.
evet güvenilir merak etmeyin paranızı çalmazlar yada başına herhangi bir şey gelmez,ürünleriniz geç gelebilir tabi.Güvenilir mi peki?
Deil cok arastirdim koktum ben teknobiyotikden siparia ettim 7 gun icinde gelior gelmesine 2 gün varGüvenilir mi peki?
Ben Muğla/Fethiye ilçesinde ikamet ediyorum. İstanbul ile aramızda 900-1000 km civarı bir mesafe var.Sen ne zaman sipariş etmiştin? Ve nerede oturuyorsun.Yanılmıyorsam incehesap istanbul civarlarındaydı da ondan sordum
Sanırım sen incehesaptan kasa aldın ve onu iade edip teknobiyotikden pc alıyosun. İaden kaç gün içinde gerçekleşti?Deil cok arastirdim koktum ben teknobiyotikden siparia ettim 7 gun icinde gelior gelmesine 2 gün var
Yok almadim ama iade suresi 20 30 gun suruyorSanırım sen incehesaptan kasa aldın ve onu iade edip teknobiyotikden PC alıyosun. İaden kaç gün içinde gerçekleşti?
Vede taksitle aldiysan taksit taksit oduyorlar ve yuzde 10 kesiyolar diye biliorumSanırım sen incehesaptan kasa aldın ve onu iade edip teknobiyotikden PC alıyosun. İaden kaç gün içinde gerçekleşti?
Havale yaparak sipariş ettim.Cuma akşamı havale yaptım.Cumartesi saat 11 gibi ödemeniz alındı mesajı geldiYok almadim ama iade suresi 20 30 gun suruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vede taksitle aldiysan taksit taksit oduyorlar ve yuzde 10 kesiyolar diye biliorum
Hocam keşke üstteki mesajınızdada söyleseymişsiniz bozuk çıktı ürünüm diye çünkü kargonun uzun sürmesi güvenilmez olduğunu göstermezEvet bozuk cikior