Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,170
BU MU LAN BOMBA KJDFJKDJKLFJSDKKFSDBJKFSJKDBFK
@İncehesap SİL AGA BU NE

@İncehesap SİL AGA BU NE

Alan kişilere canı gönülden sövmek istiyorum. Bu markalarda gerçekten milletin yediğini düşünüyor bu oyunları... o alanların ben .... belki de yalandan stok düşüyor zaten stoğu 5-10 falan elde kalmış ürünlerbirileri alıyor şakamı
 çaktırmadan hızlıca düşünmeden alsın istiyorlar.
 çaktırmadan hızlıca düşünmeden alsın istiyorlar.Hım belki ikinci monitör veya kurumlar toplu alıyordur alan varsa veya yine ölücüler.Alan kişilere canı gönülden sövmek istiyorum. Bu markalarda gerçekten milletin yediğini düşünüyor bu oyunları... o alanların ben .... belki de yalandan stok düşüyor zaten stoğu 5-10 falan elde kalmış ürünlerçaktırmadan hızlıca düşünmeden alsın istiyorlar.
aynı fiyata daha yüksek bit daha yüksek hz daha iyi görüntü alabilecekken, 27 inch 1080p 120 hze vermem açıkcası. ha boyut illada önemli diyorlarsa yine bu alınmaz. Yani alabilmek için bahanesi olan bir ürün değil. vga giriş desen kasam eski desen yine kurtarmıyoHım belki ikinci monitör veya kurumlar toplu alıyordur alan varsa veya yine ölücüler.
Yani 3470 TL'ye geliyor

benim 32 inç grundig televizyon aldı bunuYani 3470 TL'ye geliyor

Yada Samsung eğitim indirimi ile 2000 E geliurdu2. monitör için de olmaz ki bu. 21" MSI Pro var kodla 2.600'e alırsınız. 5 yıllık PC'i 30 bine satan mahalle bilgisayarcısına döndü iyice bu incehesap.