Güvenilir ama son günlerde kargo lar geç geliyorAilemi yani babamı incehesabin güvenilir olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama nafile burda konu açıp göstereyim dedim sizce incehesap güvenilir mi?
salgından dolayı / güvenilirGüvenilir ama son günlerde kargo lar geç geliyor
Ailemi yani babamı incehesabin güvenilir olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama nafile burda konu açıp göstereyim dedim sizce incehesap güvenilir mi?
Gamegarajda o kadar geç gelmiyor :dİnternet üzerinde güvenli olan siteleri her yerde yazıyoruz zaten. İncehesap da bunlardan biridir. Yukarıdaki arkadaş kargolar geç geliyor yazmış Yani dostum virüs var ya hani. Her yerde geç geliyor.
Gamegarajda o kadar geç gelmiyor :d
Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ben kargo verdim 3 günde geldi gayet güzel bir satış frimasıAilemi yani babamı incehesabin güvenilir olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama nafile burda konu açıp göstereyim dedim sizce incehesap güvenilir mi?
Dostum incehesap gayet güvenilir bir site alışverişlerini tereddütsüz yapabilirsin bu son zamanlar kargo şirketleri biraz geç getiriyor o yüzden gecikme olursa korkmana gerek yokAilemi yani babamı incehesabin güvenilir olduğuna ikna etmeye çalışıyorum ama nafile burda konu açıp göstereyim dedim sizce incehesap güvenilir mi?