Hocam incehesap'tan iade talebi oluşturdunuz mu yoksa kargocu geldiğinde almıyorum deyip bitirdiniz miAynı durum bende oldu ürün kargoda oldugu için iptal ettiren edim iletişime geçtim . Kargo kapıya geldigin de teslim almayacağımı iade için geri gönderilmesini istiyorum dedim . 3-4 gün sonra geri ulaştıgında iadesi tamamlandı
pazartesini bekleyip arasam olmaz mısistemden iade talebi oluşturun. kargo geldiğinde de kabul etmeyin. pazarteside arayıp işlemi onaylatın. çok sıkıntı çıkaracaklarını sanmam
Ben aradım adamları yanlışlıkla sipariş ettim iade istiyorum dedim tamam Kargoyu teslim almamanız yeterli dediHocam incehesap'tan iade talebi oluşturdunuz mu yoksa kargocu geldiğinde almıyorum deyip bitirdiniz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
pazartesini bekleyip arasam olmaz mı
Siteden iptal edememiştim kargo sürecinde oldugu için görüştüm telefon ile kargoyu kabul etmememi söylediler bu kadarHocam incehesap'tan iade talebi oluşturdunuz mu yoksa kargocu geldiğinde almıyorum deyip bitirdiniz mi
Ben de pazartesi günü arayım almayacağımı söyleyim kargocu gelirsede almayım neden iade ettiğimi sorarsa herhangi bir şey desem laf etmezler gibSiteden iptal edememiştim kargo sürecinde oldugu için görüştüm telefon ile kargoyu kabul etmememi söylediler bu kadar
siz de mi hazır sistem iade ettiniz ?Ben aradım adamları yanlışlıkla sipariş ettim iade istiyorum dedim tamam Kargoyu teslim almamanız yeterli dedi
Yok hocam 32 gb ram almıştım 16 yerine sonra iade ettimBen de pazartesi günü arayım almayacağımı söyleyim kargocu gelirsede almayım neden iade ettiğimi sorarsa herhangi bir şey desem laf etmezler gib
siz de mi hazır sistem iade ettiniz ?
ram bir şekilde iade edersin de hazır sistemi bilmiyorum çünkü adamlar monjını falan yapmıs ama alırlar gibi sıkıntı çıkaracaklarını düşünmüyorumYok hocam 32 gb ram almıştım 16 yerine sonra iade ettim
Hocam incehesap'tan iade talebi oluşturdunuz mu yoksa kargocu geldiğinde almıyorum deyip bitirdiniz mi
pazartesini bekleyip arasam olmazolur zaten yarın bakmazlar galiba
olur zaten pazar bakan olmazHocam incehesap'tan iade talebi oluşturdunuz mu yoksa kargocu geldiğinde almıyorum deyip bitirdiniz mi
neden hocamHocam iade şartlarına buradan bakabilirsiniz
Hazır sistemlerde iade biraz sıkıntılı
anakart ve sıvı soğutmasını özelleştirmiştim sadeceÖzelleştirilmiş sistem ise iade edemezsin hocam