İncehesap hazır sistem sipariş sürecim

Arkadaşlar en geç 5 iş günü içerisinde hafta sonu hariç diye verdikleri temettü süreleri doldu. Burda mağduriyetimi kullanıp en azından arada ki farkı ödeyerek psu değişikliği talebi oluşturmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Firmayı hangi platformlardan darlayabilirim?

Arkadaşlar en geç 5 iş günü içerisinde hafta sonu hariç diye verdikleri temettü süreleri doldu. Burda mağduriyetimi kullanıp en azından arada ki farkı ödeyerek psu değişikliği talebi oluşturmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Firmayı hangi platformlardan darlayabilirim?
https://forum.donanimarsivi.com/kon...e-yasadigim-sorunlar-ne-yapmam-lazim.1145984/

Ben 15 İş Günüdür Bir Tane Kulaklığın Değişim Olmasını Bekliyorum :D

Benimki de çarşamba kargoya verilmişti. Aldığım soğutucudan yokmuş benzeri verildi ve iade yapıldı. Ama ben sürekli mesaj kısmından yazıyordum bir şeyler.
aga sen cin misin her konuda görüyorum seni hiç dışarı çıkmıon mu NAPIYON LFİGHJ

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar merhaba, geçtiğimiz cuma gecesi gaming gecesi etkinliğinde indirimde olan bir sistemi keyfimce özelleştirip sipariş ettim fakat bugüne geldik ürün daha kargoya bile verilmedi. İletişim kurmaya çalışıyorum, sistemin durumu ne bir aksaklık mı var stok mu bitti diye soruyorum hazır cevapları kopyala yapıştır gönderiyorlar. Bir sistem toplamak 4 iş günü süremez. Belli farklı bir durum var, varsa paylaş benimle değil mi? Ama yok karşımda bot asistan varmış gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım. (İncehesapdan ilk defa alışveriş yaptım)
Hocam aslında kaliteli 1 yer incehesap destek olsun ürünleri olsun fakat herkesin 1 kusuru vardır incehesabın da kargolama,iade dönemi derim. aslında akılda kalıcı 1 sorun. şöyle söylim acaba yoğunluk mu var dersin bizim bilmediğimiz 1 önlem mi alıyorlar dersin acaba bu işyerinde 5 kişi falan mı çalışıyorlar dersin dersin de dersin kısacası sabrın sonu selamettir sen genede sabırlı ol hocam güzel 1 şekilde gönderiyorlar mı gönderiyorlar buna bakmak lazım bekletme konusunda inan sadece sana böyle değiller.
Araman lazım hocam arayıp sorununu anlat inan yardımcı olurlar bana çok konuda yardımcı oldular Allah var . Sanada olurlar

Hocam aslında kaliteli 1 yer incehesap destek olsun ürünleri olsun fakat herkesin 1 kusuru vardır incehesabın da kargolama,iade dönemi derim. aslında akılda kalıcı 1 sorun. şöyle söylim acaba yoğunluk mu var dersin bizim bilmediğimiz 1 önlem mi alıyorlar dersin acaba bu işyerinde 5 kişi falan mı çalışıyorlar dersin dersin de dersin kısacası sabrın sonu selamettir sen genede sabırlı ol hocam güzel 1 şekilde gönderiyorlar mı gönderiyorlar buna bakmak lazım bekletme konusunda inan sadece sana böyle değiller.
Araman lazım hocam arayıp sorununu anlat inan yardımcı olurlar bana çok konuda yardımcı oldular Allah var . Sanada olurlar
Hocam sende bende sistem toplama sürecini az buz biliyoruzdur. Bir sistemin toplanılması bir gün bile sürmez testleri vs dahil etmiyorum. Şimdi bana deseler ki “Sisteminiz toplandı test konusunda işlemlerimiz devam ediyor” ya da “Stok konusunda bekleme sürecindeyiz” tamam diyeceğim ama bana bir bilgi vermiyolar. Şimdi benim PSU leş olduğu için acayip tedirginim, acaba diyorum sistem test sürecinde bişey mi oldu? Anlatabildim mi? Benim incehesap taraflı satın alımım daha önce olmadı kalitesinide bilemem, tek isteğim süreç hakkında bilgi sahibi olmak ve Psu değişiklik talebimin, hali hazırda olan psu sebebiyle sisteme zarar verme ihtimali yüksek olduğu için değiştirip farkı ödemek istiyorum.

Hocam sende bende sistem toplama sürecini az buz biliyoruzdur. Bir sistemin toplanılması bir gün bile sürmez testleri vs dahil etmiyorum. Şimdi bana deseler ki “Sisteminiz toplandı test konusunda işlemlerimiz devam ediyor” ya da “Stok konusunda bekleme sürecindeyiz” tamam diyeceğim ama bana bir bilgi vermiyolar. Şimdi benim PSU leş olduğu için acayip tedirginim, acaba diyorum sistem test sürecinde bişey mi oldu? Anlatabildim mi? Benim incehesap taraflı satın alımım daha önce olmadı kalitesinide bilemem, tek isteğim süreç hakkında bilgi sahibi olmak ve Psu değişiklik talebimin, hali hazırda olan psu sebebiyle sisteme zarar verme ihtimali yüksek olduğu için değiştirip farkı ödemek istiyorum.
Hocam tedirginliğinizi anlıyorum.değişim talebi ürün hazırlanırken oluyor mu bilmiyorum oluyorsa sıkıntı yok .bu işler klavyeyle olmuyor hocam arayıp sormanızı tavsiye ederim ha arayıp da hala istediğiniz cevabı alamıyorsanız o zaman şikayet edebilirsiniz.hazırlama süreci 1 günden az sürer ama yukarda yazdığım gibi istediği bahaneyi söyler buna karşı koyamazsın malesef ürün yok bekliyoruz der yapamadık der 1 bahane bulur bunda yapcak bişi yok malesef o yüzden bu kısmı geçip ürünün sağlam gelip gelmediğini kısma yönelmen daha mantıklı olur.değiştiremeyeceğin konular için çaba sarfetmene gerek yok sen sabret ürün eline gelsin o zaman işe koyul teslerini yap ne bileyim kurcala etrafını ters bir şey mi gördün hemen kendilerine ilet iade etmek istiyorsan et kısacası senin müdahale edemeyeceğin kısımlar için tedirgin olmana gerek yok

Full pc başındayım. Oyunda falan bir şey beklerken forumda geziyom
Manyak herif ŞJFGHFJŞHF arada dışarı çıkıyon dimi aksatma lütfen tavsiyemdir fazla izole olmak iyi bişey değil saygılar

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye