🔥İndirim İncehesap Hazır Sistemlerde 9 Aya Varan Vade Farksız Taksit!

GameGaraj'dan sonra İncehesap'ta 9 aya varan vade farksız taksit imkanı olan sistemler çıkarttı. Sadece QNB Trendyol kredi kartında vade farksız 9 taksit var onun dışında ki kartlarda ise 6 taksit var. Vade farksız taksitli sistemlerin çıkması çok iyi diğer firmalardan da benzer sistemleri görürüz.

Bu iyiymiş. Taksit ile diğer sitelerde 35 bin TL+ oluyor.
Eşek
oyun gücü
terör örgütü silahı psu koydukları sürece alınmaz

İncehesap :sick:🤮 3 kuruş fazla veririm kendim toplarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
6-9 taksit ile tek tek toplayamazsın.
Hepsiburada gibi yerlerde 6-9 taksit var hocam. İşlemci 6 taksit, ekran kartına 9 taksit yapılıyor. Kalan parçalarda 3 taksit. En azından arkadaşın dediği gibi terör örgütü silahı psu olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf 9 taksit var diye böyle sistemler almak tamamen saçmalık.

Hepsiburada gibi yerlerde 6-9 taksit var hocam. İşlemci 6 taksit, ekran kartına 9 taksit yapılıyor. Kalan parçalarda 3 taksit. En azından arkadaşın dediği gibi terör örgütü silahı psu olmaz.

Sırf 9 taksit var diye böyle sistemler almak tamamen saçmalık.
Bu sistemi olumsuz kılan şeyin ne olduğunu daha bilgilendirici şekilde anlatamaz mısınız? Terör örgütü silahı psu ifadesi de ne anlama geliyor? İki kişi de sanki çok bilindik bir şeymiş gibi aynı cümleyi kurmuş. Bu arada 9 taksiti nasıl hafife alıyorsunuz ben anlamıyorum, nesi saçmalık? cebiniz nakit dolu veya baba parası yemekten başka bir meziyetiniz yok galiba. Peşin fiyatı çok mu cazip?

Bu sistemi olumsuz kılan şeyin ne olduğunu daha bilgilendirici şekilde anlatamaz mısınız? Terör örgütü silahı psu ifadesi de ne anlama geliyor? İki kişi de sanki çok bilindik bir şeymiş gibi aynı cümleyi kurmuş. Bu arada 9 taksiti nasıl hafife alıyorsunuz ben anlamıyorum, nesi saçmalık? cebiniz nakit dolu veya baba parası yemekten başka bir meziyetiniz yok galiba. Peşin fiyatı çok mu cazip?
Bu tarz hazır sistemlerde hiçbir özelleştirme seçeneği yok bu yüzden en tercih edilmeyen parçalar konuluyor. Örnek olarak cl46 değerine sahip ramlar, kötü kalitede tercih edilmeyen psu’lar. Bu nedenle yarın öbür gün bu psu’lar sistemin parçalarına zarar verebilebilir ve bu durumda çok zararlı çıkarsınız.

9 taksiti kimse küçümsemiyor. Sadece sırf 9 taksit var diye fiyatları bu kadar arttırmaya karşıyız. Amazon, hepsiburada gibi yerlerde kendin toplayarak zaten bu kadar taksit yapabiliyorsun ve parça kalitesi çok daha iyi oluyor.

İkisinde de anakartlar tırt oluyor. a620 anakart koyuyorlar. Yoksa sistemler iş görür. Can sıkıcı bir durum.

Ramlar fecahat. cl46 micron. Belki samsung. Aradaki az farkla Hynix ram alınabilirdi. Ayrıca, anakartlar cidden kötü. SSD giriş seviye. Bence kar yok. Hepsiburada üzerinden kendiniz sistem toplasanız, sonra 9 taksitle yine alırsınız. Tek farkı kendiniz kurarsınız. Daha iyi bir sistem olur.

Geri