Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İNCEHESAP HESAPLI MART KAMPANYASI

En İyi Cevap
3
Bence bu seninin ilk kralı Gaming.gen.tr dir.
Bu sefer güzeldide sürekli böyle devam edecek mi bakalım. Birde stokları biraz fazla tutsalar tadından yenmyecek. Ama bu hesaplı mart kopardı beni gerçekten REZALET

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,361
İsim
Diyarhan
Bence bu seninin ilk kralı Gaming.gen.tr dir.
Kürşat gg nin yaptığı tek seferlik yeni ucuz stok ile mağazanın açılışına özel yaptığı indirim. Her zaman olmayacak yani kral bir yanı yok fiyatlar haftalar sonra bu indirimli fiyatlara düşecek zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bune la ürünlere tıklayınca mı indirimli fiyatı yazıyor bu fiyatlar normal zaten.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kürşat gg nin yaptığı tek seferlik yeni ucuz stok ile mağazanın açılışına özel yaptığı indirim. Her zaman olmayacak yani kral bir yanı yok fiyatlar haftalar sonra bu indirimli fiyatlara düşecek zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bune la ürünlere tıklayınca mı indirimli fiyatı yazıyor bu fiyatlar normal zaten.
Düşecek mi diyorsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,361
İsim
Diyarhan
Düşecek mi diyorsun
Düşecektir seçim arifesi döndüğünden dolayı dolar da yükselmez mining ve coin sektöründen ses de çıkmadığına göre Çin Tayvan a savaş açmadığı sürece düşer

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
B
Bence kimin neden yaptığı önemli değil. 5 tane kart aldık. Bu fiyatlara sadece Gamegaraj yaklaştı. Tekrar ediyorum BANA göre gaming gen bu senenin ilk kraldır. Haftalar sonra ne olacağını mevcut şartlarda bilemeyiz ama inşallah dediğiniz gibi fiyatlar düşer.

Robius

80+ Bronze
B

Bence kimin neden yaptığı önemli değil. 5 tane kart aldık. Bu fiyatlara sadece Gamegaraj yaklaştı. Tekrar ediyorum BANA göre gaming gen bu senenin ilk kraldır. Haftalar sonra ne olacağını mevcut şartlarda bilemeyiz ama inşallah dediğiniz gibi fiyatlar düşer.
Ay sonu İtopya yıl dönümü indirimleri olacak ben İtopya alır diyorum.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Düşecektir seçim arifesi döndüğünden dolayı dolar da yükselmez mining ve coin sektöründen ses de çıkmadığına göre Çin Tayvan a savaş açmadığı sürece düşer
yaani dışarıdan borç döviz bulunursa düşer şu ana kadar stabil duruyorduysa faiz garantili döviz hesaplarından alınan dövizler sayesindeydi umarım dediğin gibi olur diycem dış borç artıyor olmaz desem biz perişan hadi bakalım :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,361
İsim
Diyarhan
yaani dışarıdan borç döviz bulunursa düşer şu ana kadar stabil duruyorduysa faiz garantili döviz hesaplarından alınan dövizler sayesindeydi umarım dediğin gibi olur diycem dış borç artıyor olmaz desem biz perişan hadi bakalım :)
Bu sistem patlayacak ama ne zaman bilemeyiz.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri