İncehesap Kargo

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
İncehesaptan gaming gecesinden asus marka mouse almıştım fakat 3 gündür ödeme onaylandıda bekliyor. Sebebi ne olabilir?

Bilmem. İncehesap'a sormalısın.

galiba kart da bir sorun var ben ekran kartı aldım hemen onaylandı ertesi gün kargoya verildi

galiba kart da bir sorun var ben ekran kartı aldım hemen onaylandı ertesi gün kargoya verildi
mail attım tarafınıza gönderim yapılacaktır diye geri dönüş yaptılar ama ne zaman gönderecekler bilmiyorum

İncehesaptan gaming gecesinden Asus marka mouse almıştım fakat 3 gündür ödeme onaylandıda bekliyor. Sebebi ne olabilir?
Dostum ben bilgisayar aldım. Hatta sana aldığım o bilgisayardan yazıyorum ama İncehesap.com'da hala Montaj Aşamasında ! yazıyor. Yarın birgün gelirse şaşırma.

Dostum ben bilgisayar aldım. Hatta sana aldığım o bilgisayardan yazıyorum ama İncehesap.com'da hala Montaj Aşamasında ! yazıyor. Yarın birgün gelirse şaşırma.
Anladım o zaman hazırlıklı olayım :D

3 gün diyon da
cuma gecesi ürünü aldın zaten bu günü sayma
ctesi-pazar sokağa çıkma yasağı vardı. Yani 2 gün olmuş. O gün de çalışma yok.
Eğer kartınızdan para çekildiyse sorun yok.
Ürünler bu hafta içi kargolanacaktır. Biraz sabır. Sizin gibi beklenen çok insan var. Ben de bekliyorum

Anladım o zaman hazırlıklı olayım :D
1590997931521.webp

Hala da öyle.

3 gün diyon da
cuma gecesi ürünü aldın zaten bu günü sayma
ctesi-pazar sokağa çıkma yasağı vardı. Yani 2 gün olmuş. O gün de çalışma yok.
Eğer kartınızdan para çekildiyse sorun yok.
Ürünler bu hafta içi kargolanacaktır. Biraz sabır. Sizin gibi beklenen çok insan var. Ben de bekliyorum
Tamamdır sıkıntı yok ben beklerim fakat ilk defa böyle bir şey yaşadığım için sordum. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargom nerde kısmına basılıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,068
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri