mehmeths
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- Mehmet Şimşek
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Benim anlamadığım olay şu bu ekran kartı alınır mı GAINWARD markası terettüt ettim açıkcası, başka bir videoda farklı marka ve model aynı seri ekran kartlarını karşılaştırmışlardı gaınwardın malzeme kalitesi baya kötüydü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu sistemi şu şekilde yorumladım, incehesap elinde kalan satamadığı GAINWARD model ekran kartlarını elinden çıkartmak için böyle bir sistem yapmış ve uygun fiyata vermiş ama bir yandan da sistemle birlikte satılır diye 7500f koymuşlar halbuki bu ekran kartına bu işlemci aşırı düşük kalıyor bana kalırsa en azından işlemci olarak r7 serisinden daha üst seviye bir işlemci koyulabilirdi 8 çekirdekli. 9700x gibi gibi. 50K veriyorsun bari işlemci düzgün olsun. Ciddi ciddi düşündüğünüzde 7500f işlemcili bir sisteme 4070ti SÜPER 16GB ekran kartı ne biliyim bana saçma geliyor. Ekran kartı iyi diyelim ama işlemci kesinlikle üst seviye olması lazım.Benim anlamadığım olay şu bu ekran kartı alınır mı GAINWARD markası terettüt ettim açıkcası, başka bir videoda farklı marka ve model aynı seri ekran kartlarını karşılaştırmışlardı gaınwardın malzeme kalitesi baya kötüydü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak bu güzel olmuşSistemin son hali böyle oldu arkadaşlar nasıl olmuş sizce alınır mı?Alıntıyı görüntüle