Neler Yeni

İncehesap sihirbazından hazır PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
2060 superi ucuza değil de 4060 fiyatına alırsan olan parana olur bir kaç sene sonra pişman olursun aynı fiyata kesinlikle 4060 almalıdın bence arada frame gen ve dlss3 farkı var hiç yoktan. Paranı daha doğru değerlendirmek istersen 4060 almalısın. Şuan yüksek grafikli oyun oynamıyor olman daha sonra oynamıyor olacağın anlamına gelmez.
Heemm anladım şimdi okey iyi madem ya teşekkür ederim aydınlatın beni:) düşünmeye devam o zaman

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Rick Baba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,075
İsim
yusuf ecer
Şimdi Nvidia da daha çok teknoloji ve 256 bit veri yolu var onları denemek istiyorum. Bu fiyat bandlarında en iyisini toplamaya çalışıyorum inşallah sonu selametle biter bu işinde alırız hayırlısı ile alırız şu bilgisayarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 iyi de şöyle diyim ben Mercedeslerin eski kasalarını seviyorum o hesap yani Nvidia'nın modifikasyon yapılmış eskilerini tercih ediyorum
Yav ne alaka 2024de 2060super rx580 mi alınır o bütçede. O paraya 5600 4060 sistem al çayla. Az daha çıkarsan 4060 7500f al. Troll konu muhtemelen tüm yazıları okudum 2060,rx580 diyip duruyosun 2019da değiliz.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes
Fiyatı: 20 bin TL
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
Hocam fiyatı çok yüksek bu haliyle almayın sakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Tamam canım fikrim değişti artık doğru söylüyorsunuz ileriye dönük değil evet o zaman 4060 seçeceğim uğraşmayalım diğer kartlarla

Hocam fiyatı çok yüksek bu haliyle almayın sakın.
Ekran kartını mı?

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes

Daha iyileri vardır belki hızlı bi göz attım bunu buldum.Ankart b450 yapılabilir 190 lira farkla.

Tamam canım fikrim değişti artık doğru söylüyorsunuz ileriye dönük değil evet o zaman 4060 seçeceğim uğraşmayalım diğer kartlarla

Ekran kartını mı?
Sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü

Daha iyileri vardır belki hızlı bi göz attım bunu buldum.Ankart b450 yapılabilir 190 lira farkla.

Sistemi
He anladım şuna da bakayım bir saniye

Sistemi
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim bir sorum olacak olursa sorarım zaten iyi insanlarsınız belli çok yardımcı oldunuz sağolun galiba ben ya incehesaptan birşeyler seçecem
yada babam hayır olmaz bu derse de Hepsiburadadan dı galiba sıfır laptop var Asus A16 ona baktırırım veyahutta babam gittiği tanıdık bilgisayarcısında var birkaç tane onlara baktırırım. Kusura bakmayın sizi yorduysam affola hani amacım troll değil kararsızlıktan kafayı mı uçurdum bilmiyorum ondan böyl konuştum size. Tekrardan iyi günler her şey için sağolun aklıma takılan bir şey olursa zaten sorarım yine. İyi pazarlar...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Özkan
He anladım şuna da bakayım bir saniye

Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim bir sorum olacak olursa sorarım zaten iyi insanlarsınız belli çok yardımcı oldunuz sağolun galiba ben ya incehesaptan birşeyler seçecem
yada babam hayır olmaz bu derse de Hepsiburadadan dı galiba sıfır laptop var Asus A16 ona baktırırım veyahutta babam gittiği tanıdık bilgisayarcısında var birkaç tane onlara baktırırım. Kusura bakmayın sizi yorduysam affola hani amacım troll değil kararsızlıktan kafayı mı uçurdum bilmiyorum ondan böyl konuştum size. Tekrardan iyi günler her şey için sağolun aklıma takılan bir şey olursa zaten sorarım yine. İyi pazarlar...
Rica ederim, soracağın şeyler için yazabilirsin tekrardan iyi pazarlar.

Top Bottom