İncehesap sipariş geldi win kurulu geldi ne yapayım

Cann01

80+
Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar selamlar,

İncehesaptan sipariş ettiğim sistem geldi ekran kartını yerleştirip açtım ancak win kurulu olarak geldi. Müşteri hizmetleri test için win yükledik dedi.
Yeniden format atıp win yüklemek gerekir mi? Yoksa bu win üzerinden ürün anahtarımı girip kullanım sağlayabilir miyim?
Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

İtopya da aynısını yapıyor sıkıntı yok. Formatı istersen at kendin bilirsin. Ürün anahtarıyla etkinleştirebilirsin de.

Arkadaşlar selamlar,

İncehesaptan sipariş ettiğim sistem geldi ekran kartını yerleştirip açtım ancak win kurulu olarak geldi. Müşteri hizmetleri test için win yükledik dedi.
Yeniden format atıp win yüklemek gerekir mi? Yoksa bu win üzerinden ürün anahtarımı girip kullanım sağlayabilir miyim?
Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
evet anahtar kodu ile kullanıma devam edebilirsin

Size normal Lisansı olmayan bir windows yüklenmiş . ona uygun bir anahtar alıp kullanmaya devam edebilirsiniz . Farklı bir windows yüklemek isterseniz format ile güncelleyin sonra key alın

Eğer için rahat etmiyorsa temiz bir kurulum yap. Ama tek yaptıkları görüntü gelip gelmemesi, deneme driver'lar vb. şeyler olabilir. Yine de temiz bir kurulum yapıp driver'ları senin kurman daha sağlıklı olur sonradan sıkıntı yaşamaman için. Doğru bu arada kuzenim de hazır sistem aldığında hazır geldi Windows.

Eğer için rahat etmiyorsa temiz bir kurulum yap. Ama tek yaptıkları görüntü gelip gelmemesi, deneme driver'lar vb. şeyler olabilir. Yine de temiz bir kurulum yapıp driver'ları senin kurman daha sağlıklı olur sonradan sıkıntı yaşamaman için. Doğru bu arada kuzenim de hazır sistem aldığında hazır geldi Windows.
Teşekkür ederim. Sıfırdan kurmak daha mantıklı geldi ya sıfır sistem temiz olsun.
Win 11 pro mu önerirsiniz home mi? Aralarında ne fark var çok bilmiyorum eğer sizin önerdiğiniz varsa onu kuruyum.

Teşekkür ederim. Sıfırdan kurmak daha mantıklı geldi ya sıfır sistem temiz olsun.
Win 11 pro mu önerirsiniz home mi? Aralarında ne fark var çok bilmiyorum eğer sizin önerdiğiniz varsa onu kuruyum.
Home günlük ev kullanıcıları için öneriliyor. Fazlalıklar genelde daha az. Pro ise yazılımcılar vb. kişiler için öneriliyor. Ama o sistemde pek fark edeceğinizi düşünmüyorum. Pro kurun gitsin. Ben de pro kullanıyorum.

Geri