Neler Yeni

İncehesap sipariş

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet ermişoğlu
arkadaşlar incehesaptan monitör kulaklık klavye ve mouse pad siparişi verdim bugün kargoyla geldi ben hastahanede çalışıyordum evdekiler aldı şimdi geldim monitörü yollamamışlar ama aynı anda siparişi birşikte verildi hatta mailimde faturası 1800küsür tl olarak monitör dahil kesilmiş böyle saçmalık olabilir mi el capitan sistemde daha hazırlanıyor olarak görünüyor acaba pc ile berabrr mi yollarnır şuan müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum daha önce böyle bir tecrübe yaşamış arkadaş varmı

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
arkadaşlar incehesaptan monitör kulaklık klavye ve mouse pad siparişi verdim bugün kargoyla geldi ben hastahanede çalışıyordum evdekiler aldı şimdi geldim monitörü yollamamışlar ama aynı anda siparişi birşikte verildi hatta mailimde faturası 1800küsür tl olarak monitör dahil kesilmiş böyle saçmalık olabilir mi el capitan sistemde daha hazırlanıyor olarak görünüyor acaba pc ile berabrr mi yollarnır şuan müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum daha önce böyle bir tecrübe yaşamış arkadaş varmı
belki stock yoktur yada zarar görmemesi için kasa ile birlikte daha korunaklı yollar lar

Rexusdeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit
El capitan kargo süresi 15 güne çıkmış olarak gözüküyor umarım en kısa sürede eline geçer

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
ayrı ayrı gönderiyolar bugun yarın gelir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet ermişoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye mouse ve monitörler farklı depodan geliyormuş kendileri monitörüde yollamışlar aldıgım kargo daha dagıtımda görünüyor teslim edildi yazmıyor kargoyu aradım ulaşamadım yarın gelmezse iş çıkışı uğrıcam bakalım

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
klavye mouse ve monitörler farklı depodan geliyormuş kendileri monitörüde yollamışlar aldıgım kargo daha dagıtımda görünüyor teslim edildi yazmıyor kargoyu aradım ulaşamadım yarın gelmezse iş çıkışı uğrıcam bakalım
muhtemelen son bilgiler girilmemiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom