İncehesap sistemleri hakkında

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
64
3-4 gün önce İncehesap üzerinden bir sistem aldım bir kaç özelleştirme yaparak ancak aklıma bir şey takıldı almış olduğum sistemde kasa içinde fanlar ile birliktemi geliyor çünkü ben sipariş verirken ekstra bir fan ekleme gibi bir kategori yoktu acaba kasa zaten görseldeki gibi fanlı bir şekildemi geliyor yoksa fansız boş kasamı topladım acaba

3-4 gün önce İncehesap üzerinden bir sistem aldım bir kaç özelleştirme yaparak ancak aklıma bir şey takıldı almış olduğum sistemde kasa içinde fanlar ile birliktemi geliyor çünkü ben sipariş verirken ekstra bir fan ekleme gibi bir kategori yoktu acaba kasa zaten görseldeki gibi fanlı bir şekildemi geliyor yoksa fansız boş kasamı topladım acaba
fanlarla gelir kasanın oluyor zaten direk

benim aldığım sistemdeki kasanın özeliklerine baktığım zaman 1 adet fan sayısı gösteriyor
hocam fanlarla gelir ekstra fan sekmesi olması kasanınkileri tercih etmeyip özel fan almak isteyenler için

hocam fanlarla gelir ekstra fan sekmesi olması kasanınkileri tercih etmeyip özel fan almak isteyenler için
ben sipariş verirken hem kasa fanı seçeneği yoktu hemde müşteri hizmetlerini aradığımda 1 adet egzoz fan ile geleceğini söylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki zaten kasanın özellikleri kısmında 1 adet fan görünüyor

ben sipariş verirken hem kasa fanı seçeneği yoktu hemde müşteri hizmetlerini aradığımda 1 adet egzoz fan ile geleceğini söylediler

ki zaten kasanın özellikleri kısmında 1 adet fan görünüyor
Sistem linki atarmısınız

Ekler

• kasa.webp
    kasa.webp
    31 KB · Hit: 23

değiştirdim kral akvaryum kasa tercih ettim
Baktım şimdi harbiden 1 fan var oda egzoz da hocam bu özellikler için 100k mı verdin cidden yoksa sen alırken daha mı ucuzdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,663
Üyeler
183,154
Son üye
Nagii
Geri