Junmarbles
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
3 Eylül Perşembe günü İncehesap sitesinden 300 Tl'ye SteelSeries Rival 3 mouse aldım. Mouse bana 5 Eylül Cumartesi günü ulaştı. Mouseyi açtım bilgisayara takıp denedim. Mouseyi her sağa sola çevirdiğimde içinden bir çarpma sesi geliyodu. Bildiğin mouse'nin içinden bir parça kopmuş ve her sağa sola hareket ettirdiğimde ses geliyodu ve eline o çarpma hissiyatını veriyodu. Büyük bir hayal kırıklığıyla aynı gün mouseyi kutusuna geri koyup incehesaba DEĞİŞİM adı altında geri yolladım. Aradan 5 gün geçti incehesap bana ne bir bilgilendirme mesajı ne de bir ürün gönderdi. Kargo bilgisine baktığımda ürünün 7 Eylül Pazartesi günü onlara ulaştığı yazıyodu. Bu durumu müşteri hizmetlerine mesaj atarak belirttim. Bana ürünün araştırmada olduğu ve MAKSİMUM 20 GÜN içerisinde sonuçlanacağı söylendi. Aradan tam tamına 25 gün geçti. İncehesap müşteri hizmetlerine yazı yazdım ve mağdur olduğumu belirttim. Bana ürünümün tamirde olduğu ve tekrardan maksimum 20 gün içerisinde sonuçlanacağı söylendi. Müşteri hizmetlerine ben ürünü değişim için yolladığımı tamirli ürün istemediğimi söyledim. Cevap dahi vermediler. Ben burda bildiğin dolandırıldım. O kadar para verip neden tamirli ürün alayım ? O kadar hevesle aldığım mouseden beni soğuttular bunlar yüzünden 1 aydır düzgün bilgisayarla oynayamıyorum. Sırf 10 tl daha ucuz olsun diye bu siteyi tercih ettim. Arkadaşlar benim başım yandı sizin yanmasın gidin farklı sitelerden alın. Tamirli ürünün tekrar eski haline dönmeyeceği ne malum ? Ne yapacağımı dahi bilmiyorum. Bi fikriniz var mı ne yapmam lazım ? (Mousenin videosunu da çektim buraya video atılsa atardım)