UnderGoin
80+ Silver
Dahası
ozel olarak bellirtim 1.5 sene onceen son ne zaman alışveriş yaptın ? Jetizz dışında bir seçenek yoktu
ozel olarak bellirtim 1.5 sene onceen son ne zaman alışveriş yaptın ? Jetizz dışında bir seçenek yoktu
dediğim gibi iki arkadaş aynı ürünü aldık birimiz ankarada birimiz istanbul ikimizin de tek seçeneği jetizz'di kendisine de aras kargo ile gidicekti iade ettiler ürünü kendi kafalarına göre benim ürünüm de aras kargo ile gelicekti sözde perşembe günü teslim edildi ama ortada yokozel olarak bellirtim 1.5 sene once
müşteri hizmetleri ile konuş bende istanbuldayım 1 günde kendi kargo araçlarıyla teslim ettilerdediğim gibi iki arkadaş aynı ürünü aldık birimiz ankarada birimiz istanbul ikimizin de tek seçeneği jetizz'di kendisine de aras kargo ile gidicekti iade ettiler ürünü kendi kafalarına göre benim ürünüm de aras kargo ile gelicekti sözde perşembe günü teslim edildi ama ortada yok
Sen dua et sürat kargo ile gönderilmedihocam pazartesi günü kargom geldi yurtiçi kargo ile solocast almıştım mikrofon yaşadığım yer istanbulun göbeği o kadar çok kargo firması var çevremde kendilerine aras kargo yakın diye oraya veriyorlar jetizz de komisyonu cepliyor
Alıntıyı görüntüle