Neler Yeni

İncehesap ve jetizz rezilliği

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mecit burak kılıç
kolaygelsin gibi bir firma kurmuşlar jetizz diye sözde onlar gönderiyor aras kargoya verip yolluyorlar kısacası amazon almanyadan yaptığım alışveriş daha kısa sürede elime ulaşmıştı rotterdam'a uğrayıp geldiği halde
bu durumun ne incehesapla nede jetizz ile alakası yok tüm sorun tamamen kargo şirketinde incehesap arasın kulağına ''kargoyu teslim edermiş gibi yapın ama teslim etmeyin'' demedi hoş

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
bu durumun ne incehesapla nede jetizz ile alakası yok tüm sorun tamamen kargo şirketinde incehesap arasın kulağına ''kargoyu teslim edermiş gibi yapın ama teslim etmeyin'' demedi hoş
Bende incehesap'a gidip aras kargoya verin kargomu getirmesin diye yalvarmadım yurtiçi kargo ile çalışsınlar ? Başka bir firma ile çalışsınlar ? Sonuç olarak bu onların tercihi değil mi ? Yada bana seçenek sunsunlar daha çok para ver daha iyi hizmet al diye ?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mecit burak kılıç
Bende incehesap'a gidip aras kargoya verin kargomu getirmesin diye yalvarmadım yurtiçi kargo ile çalışsınlar ? Başka bir firma ile çalışsınlar ? Sonuç olarak bu onların tercihi değil mi ? Yada bana seçenek sunsunlar daha çok para ver daha iyi hizmet al diye ?
hocam her firmanın anlaştığı belli kargolar olur bunu size sorarak yapmazlar herkese özel hizmet/kargoda çıkartamaz firma burda sorunlu incehesap değil aras kargo sizin mantığınızla herkes yurtiçi ile çalışsın diğer kargolar gereksiz olur?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam her firmanın anlaştığı belli kargolar olur bunu size sorarak yapmazlar herkese özel hizmet/kargoda çıkartamaz firma burda sorunlu incehesap değil aras kargo sizin mantığınızla herkes yurtiçi ile çalışsın diğer kargolar gereksiz olur?
evet anlaştığı belirli kargolar olur zaten bende bunu diyorum ben mi yaptım anlaşmayı gidip en kötü firma ile anlaşmışlar müşteriyi mağdur ediyorlar :D ? bak amazona niye kimse sorun yaşamıyor herkes memnun trendyol alışverişlerimde bile böyle bir sorun yaşamadım onlar yapabiliyorsa incehesap neden yapamıyor ? Bir kullanıcı anlaştıkları kargo firmasının berbat olduğunu mağdur edileceğini parasını verdiği ürüne ulaşmayacağını bilse sizce bu firmadan bir daha alışveriş yapar mı ? Bu durumda firma iyilik meleği konumunda tutulmalı mı ?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mecit burak kılıç
evet anlaştığı belirli kargolar olur zaten bende bunu diyorum ben mi yaptım anlaşmayı gidip en kötü firma ile anlaşmışlar müşteriyi mağdur ediyorlar :D ? bak amazona niye kimse sorun yaşamıyor herkes memnun trendyol alışverişlerimde bile böyle bir sorun yaşamadım onlar yapabiliyorsa incehesap neden yapamıyor ? Bir kullanıcı anlaştıkları kargo firmasının berbat olduğunu mağdur edileceğini parasını verdiği ürüne ulaşmayacağını bilse sizce bu firmadan bir daha alışveriş yapar mı ? Bu durumda firma iyilik meleği konumunda tutulmalı mı ?
hocam kargo şirketleri arasında %0.0001de olsa hepsinde sorun yaşayan illaki biri olucaktır ben arastan sorun yaşamadım yurtiçiden birçok kez sorun yaşadım bu tamamen şubeden şubeye değişen bir durum arasın her şubesinin leş gibi olmadığı ile yurtiçinin her şubesninin en iyi olduğunu göstermez

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam kargo şirketleri arasında %0.0001de olsa hepsinde sorun yaşayan illaki biri olucaktır ben arastan sorun yaşamadım yurtiçiden birçok kez sorun yaşadım bu tamamen şubeden şubeye değişen bir durum arasın her şubesinin leş gibi olmadığı ile yurtiçinin her şubesninin en iyi olduğunu göstermez
hocam ankarada yaşayan arkadaşımın monitörünü adresine geldik bulamadık diyip iade ettiler aynı ürünü aldık :D

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
şu mesajı atana kadar attığım 3 mesaja da aynı otomatik cevabı vermişlerdi şimdi 48 saat içinde geri dönüş yapıcaklarmış kısacası gelip bize sorun çıkartmadan işinizi halledemezsiniz demeye getiriyorlar

1725637608281.png

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Ayetullah Taylan

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kargo şubesine gittin mi?
çalışıyorum gidemedim yarın ilk iş oraya uğrayıp kargomu dağıtıma çıkaranı bulacağım muhtemelen çaldılar zaten dağıtıma çıkaran arkadaşı hallettikten sonra kargo kayıp falan derlerse de gidip incehesaptan alacağım yapabileceğim bir şey yok incehesap uğraşsın ben niye kendimi yorayım günlerdir kargo peşinde koşuyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Volkan
Her bölgeye ayrı giden kargolar var hocam o bölgede yurt içi yoktur arasa veriler kargonu

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Her bölgeye ayrı giden kargolar var hocam o bölgede yurt içi yoktur arasa veriler kargonu
hocam pazartesi günü kargom geldi yurtiçi kargo ile solocast almıştım mikrofon yaşadığım yer istanbulun göbeği o kadar çok kargo firması var çevremde kendilerine aras kargo yakın diye oraya veriyorlar jetizz de komisyonu cepliyor

1725638815197.png

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
yahu sorunun nasıl incehesap ile alakası yok adamların çalıştığı kargo firması ortada ben mi seçtim kargo firmasını ? Kargoyu vermeyip 4 gün kendileri beklettiler paketlemesini bekledik şimdi de kargo firmasının insafına kaldık
İncehesap ile bi alakası yok kargo firimasını istedini seöebiliyosun ben rica ettim yurtiçi kargoya verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,752
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom