Incehesap vs Teknobiyotik

Reaksiyon skoru
92
15 gündür gelmeyen sistemim ve 3 gün de 250 sistem hazırlayan Teknobiyotik . Diyeceklerim bu kadar .

Ekler

• Screenshot_20200504-020442_YouTube Vanced.webp
    Screenshot_20200504-020442_YouTube Vanced.webp
    292.5 KB · Hit: 87
İncehesap da bence o sayılara yakın sistem hazırlamış olabilir. Ama yoğunluğu kaldıramadılar. Bence sadece bu aralar çıkan bir sıkıntı yüzünden firmayı kötülemek saçma olur.

15 gündür gelmeyen sistemim ve 3 gün de 250 sistem hazırlayan Teknobiyotik . Diyeceklerim bu kadar .
Adamlar bayağı iyi çalışıyor bu iş için orada yatan grupları bile var güzel firma fakat diğer firmalara göre pahalı. Ve ek olarak windows kurulumu parası ve montaj parası alıyor diğer sitelerde genelde bedava bunlar. Kargo ücretsiz genelde fakat 70 TL kargo parası da var teknobiyotikte. Diğer firmalara göre vade farkı da daha fazla fakat hizmetlerine diyecek söz yok. Tercih meselesi.

İkiside iyi firma ama kusurları var. İncehesap kaldıramayacağı işin altına giriyor. Teknobiyotik ise üslup olarak biraz gerideler. Müşteriyle nasıl konuşulacağını bilmiyorlar. YouTube kanalına gidip yorum yanıtlarına gidip bakabilirsiniz. Ayrıca Teknobiyotik'in hazır sistemlerindeki güç kaynakları kaliteli değil.

İncehesabın daha çok sistem hazırladığı belli. El capitanı alan kaç kişi var? Çoğuna geldi gelicek.

iki tarafta iyi bir firma fakat, yoğun oldukları için ve insanlarımız Dolar’ın dahada ilerleyeceği düşüncesine kapılıp herkes e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmaya başladı.
Şahsen kendimden örnek vermek istiyorum. İncehesap’tan 1 ay öncesine kadar 13-15K bazında alışveriş yaptım. Çok şükür hiç sorun yaşamadım. Sorunsuz elime ulaştı.
Bu sorunların tamamen başta belirttiğim gibi

Diğer markadan hiç alışveriş yapmadım ama incehesap’tan daha 1 ay önce mouse almıştım, geldi, denedim ve temassızlık yapıyordu. İade etmek istedim, iade talebi oluşturdum. Hiç uğraştırmadan direkt iade alıp paramı geri gönderdiler. Buradan onlara teşekkür ediyorum, güvendiğim bir marka. Bu ay içinde de 4500₺’lik bir bilgisayar alacağım nasipse.

Açıkçası itopya tercihim olur sonra incehesap sonrasında Teknobiyotik. Teknobiyotik montaj hizmeti, Windows kurulumu ve kargo parası ile 150 lirayı aşkın para alıyor. Diğer firmalarda bu ücretsiz.

Cünkü ince hesapta 10 bin sipariş varken teknobiyotikte 500 tane felan :)

Bende sistem aldım 3-5 gün arasında geldi ama destek taleplerine çok çok çok ama çok geç bakıyolar.

Geri