Kule tipi soğutucular kasaya monte edilip mi gönderiliyor?

ekran kartı kolay hocam sogutuc daha zor :)
donanımla ilgisi yok bunun ilk takışında ilk tecrübede hep uzun sürer ilk ramimi takmam 15 dakikamı almıştı tık tık ettimi diye kontrol ede ede :D şimdi taksak 1-2 dakkamızı bile almaz bundan bahsediyorum.

donanımla ilgisi yok bunun ilk takışında ilk tecrübede hep uzun sürer ilk ramimi takmam 15 dakikamı almıştı tık tık ettimi diye kontrol ede ede :D şimdi taksak 1-2 dakkamızı bile almaz bundan bahsediyorum.
Yok hocam bu ilkle alakalı bir şey değildi. Bu dark freezer'ın ürünleri işkence çektiriyor adama. Meşhur bir soğutucu markası zaten takma konusunda.

Yok hocam bu ilkle alakalı bir şey değildi. Bu dark freezer'ın ürünleri işkence çektiriyor adama. Meşhur bir soğutucu markası zaten takma konusunda.
fanlarını takmak ta işkenceydi sanırım :D

Dark Freezer X123 gibi mandallı değil, montajını çok kolay yaparsınız demonte gelse bile.

Valla tedirgin olduğum için içinizden birini görüntülü arayıp yardım isteyeceğim hocam 😁

Rahat olun Dark Freezer X123 işkencesini yaşamazsınız :D . O soğutucu bir garip. Şimdiye dek 4 kere monte ettim tanıdıkların kasasına, 2'si çok kolaydı 2'sinde boks maçına çıkmış kadar terledim. Üretim aşamasında tolerans farklılıkları oluyor herhalde. Ama fiyatına göre performansı çok iyi namussuzun :D

Sistem bu hocam. Soğutucu da özelleştirme seçeneklerinde ki Segotep kule tipi soğutucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakıp söyleyebilir misiniz hocam size zahmet?
Soğutucu küçükmüş, tahminimce takıp gönderiler ama demonte gelmesi daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri