Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,300
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam teşekkür ederim.olur tabii ki 7500f çok ısınan bir işlemci değil.
Anladım hocam teşekkür ederim.olur tabii ki 7500f çok ısınan bir işlemci değil.
donanımla ilgisi yok bunun ilk takışında ilk tecrübede hep uzun sürer ilk ramimi takmam 15 dakikamı almıştı tık tık ettimi diye kontrol ede edeekran kartı kolay hocam sogutuc daha zor![]()
Yok hocam bu ilkle alakalı bir şey değildi. Bu dark freezer'ın ürünleri işkence çektiriyor adama. Meşhur bir soğutucu markası zaten takma konusunda.donanımla ilgisi yok bunun ilk takışında ilk tecrübede hep uzun sürer ilk ramimi takmam 15 dakikamı almıştı tık tık ettimi diye kontrol ede edeşimdi taksak 1-2 dakkamızı bile almaz bundan bahsediyorum.
fanlarını takmak ta işkenceydi sanırımYok hocam bu ilkle alakalı bir şey değildi. Bu dark freezer'ın ürünleri işkence çektiriyor adama. Meşhur bir soğutucu markası zaten takma konusunda.
Fanları takılı gelmişti hocam. Asıl zorlayan kasaya takmak oldu.fanlarını takmak ta işkenceydi sanırım![]()
Sistem büyükmü hocam
Valla tedirgin olduğum için içinizden birini görüntülü arayıp yardım isteyeceğim hocamDark Freezer X123 gibi mandallı değil, montajını çok kolay yaparsınız demonte gelse bile.
Monteli gelir herhalde![]()
Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem bu hocam. Soğutucu da özelleştirme seçeneklerinde ki segotep f14 modeli.
İnşallah hocam bakacaz artık.Monteli gelir herhalde
Valla tedirgin olduğum için içinizden birini görüntülü arayıp yardım isteyeceğim hocam![]()
Soğutucu küçükmüş, tahminimce takıp gönderiler ama demonte gelmesi daha iyi olur.![]()
Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem bu hocam. Soğutucu da özelleştirme seçeneklerinde ki Segotep kule tipi soğutucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakıp söyleyebilir misiniz hocam size zahmet?