Kule tipi soğutucular kasaya monte edilip mi gönderiliyor?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300
Bu gün incehesap üzerinden bir hazır sistem sipariş ettim ve aklımda bir soru kaldı. Sistemin yanına eklediğim kule tipi soğutucu monte edili halde mi gönderiliyor yoksa ekran kartı gibi demonte bir halde mi geliyor?

Bu gün incehesap üzerinden bir hazır sistem sipariş ettim ve aklımda bir soru kaldı. Sistemin yanına eklediğim kule tipi soğutucu monte edili halde mi gönderiliyor yoksa ekran kartı gibi demonte bir halde mi geliyor?
eğer çok büyük ise demonte , ak400 , strong gibi tek fanlı ise montajlı oluyor genelde.

Büyükler genelde demonte olur.

eğer çok büyük ise demonte , ak400 , strong gibi tek fanlı ise montajlı oluyor genelde.

Sistem bu hocam. Soğutucu da özelleştirme seçeneklerinde ki Segotep kule tipi soğutucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyükler genelde demonte olur.
Bakıp söyleyebilir misiniz hocam size zahmet?

Sistem bu hocam. Soğutucu da özelleştirme seçeneklerinde ki Segotep kule tipi soğutucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakıp söyleyebilir misiniz hocam size zahmet?
güzelce sabitleyip gönderirler sanırım çok büyük bir soğutucu değil göndermezlerse bile korkma çok basit zaten.

güzelce sabitleyip gönderirler sanırım çok büyük bir soğutucu değil göndermezlerse bile korkma çok basit zaten.
Daha önce Dark Freezer x123 kule tipi soğutucum vardı takarken ailecek 1 kilo terledik hocam. Bu da öyle olsun istemiyorum o yüzden.

Daha önce Dark Freezer x123 kule tipi soğutucum vardı takarken ailecek 1 kilo terledik hocam. Bu da öyle olsun istemiyorum o yüzden.
ilk montajlarda öyle oluyor zaten :D 7800xt ekran kartımı takarken 1.30 saat acı çekmiştik abilerimle :D sonrasında 5-10 dakkamı almaya başladı komple takmak.

ilk montajlarda öyle oluyor zaten :D 7800xt ekran kartımı takarken 1.30 saat acı çekmiştik abilerimle :D
Bir de bu soğutucu 7500f için yeterli olur hocam değil mi?

tek basıma 2 saatten fazla ugsatım hocam ben x128 var bende suan bır tarafıda kırık ter dokuyorum varya
Hiç sorma hocam ben hayatımda bu kadar zor bir şey görmedim. Bu da aynı olursa deliririm.

Geri