Neler Yeni

Öneri İncehesaptan Al-Sata RTX 4070ti yolculuğu

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar. Geçen cuma İncehesap gaming gecesinde 5 tane Asus Tuf RTX 4070ti vardı. Sepete ekleyip kartı bilgilerini girene kadar bitti. Kuvvetle muhtemel oradan alınma bir kart bugün sarı siteye düşmüş hemen. Bu al-satçılar araya girmeseler zaten biz kullanmak isteyenler alacağız. Buna keşke adam gibi bir çözüm bulsalar. YAZIKLAR OLSUN bu fırsatçılara...

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi fark ettim. Adamın soyadı bile kişiliğini tarif ediyor sanki :D :D :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Oğuz
Çözümü yok, o yüzden şöyle konular açmasanız. Serbest piyasa.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,136
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kanka akşam olan vatan indirimlerinde tuf 4070ti 21.1di diğer 4070tilar 19 20 küsürdü ora bi bak akşam istersen

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü yok, o yüzden şöyle konular açmasanız. Serbest piyasa.
Kardeşim. Sen insan yasalarında kanunen suç olmasa da , ahlâkî açıdan suç olan her şeye susuyorsan. Vay senin haline. Böyle konularda herkes sesini doğru bir şekilde çıkarırsa inan insanı yasalarda bunun için bir şey yapar elbet. Bak 2.el oto al sata nasıl getirdiler. Örnek teşkil eden hareketler elbet çoğunluk haklı oldukça sesi çıkarsa boş dönmezler.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Kardeşim. Sen insan yasalarında kanunen suç olmasa da , ahlâkî açıdan suç olan her şeye susuyorsan. Vay senin haline. Böyle konularda herkes sesini doğru bir şekilde çıkarırsa inan insanı yasalarda bunun için bir şey yapar elbet. Bak 2.el oto al sata nasıl getirdiler. Örnek teşkil eden hareketler elbet çoğunluk haklı oldukça sesi çıkarsa boş dönmezler.
Bunda nasıl bir çözüm önerin olabilir? Adam kullanacam diyip alır. Vazgeçtim ama indirimli aldığım için iade yerine satıyorum der satar. Nasıl engelleyeceksin? Kaldı ki suç değil sonuçta.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Oğuz
ahlâkî açıdan suç olan her şeye susuyorsan. Vay senin haline.
Genel Ahlak yasası diye bir şey yoktur o yüzden neyin ahlaklı olup olmadığını belirleyemezken de üzerine ahlaki suç demek de tamamen yanlış bir şey. O kadar duyar olarak konularda dönüyor ama bana göre yanlış bir şey yok. RTX 4070 TI insani bir ihtiyaç değil, bir satıcı onu ucuzdan sattı, biri de onu satın alıp geri satıyor diye bu ahlaksızlık olmuyor. Bunu ucuza satan satıcı o durumda bile her türlü kar ediyor yani hayrına satmıyor zaten. Hızlı olan satın alır, bu kadar. Daha sonra onunla ne yaptığı da kimseyi ilgilendirmez. Kaldı ki al-satcılar'ın çoğu zaten yine piyasa altı fiyattan satıyorlar. Dünyada ahlak sorunu haline getirecek daha önemli şeyler var. Herşeyi geçtim bir çözüm de bulamassın o yüzden boşa uğraşmaya gerek yok.

Keyfen

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. Geçen cuma İncehesap gaming gecesinde 5 tane Asus Tuf RTX 4070ti vardı. Sepete ekleyip kartı bilgilerini girene kadar bitti. Kuvvetle muhtemel oradan alınma bir kart bugün sarı siteye düşmüş hemen. Bu al-satçıların ben ta.... Arkadaş araya girmeseler zaten biz kullanmak isteyenler alacağız. Buna keşke adam gibi bir çözüm bulsalar. YAZIKLAR OLSUN bu fırsatçılara...

alsatçıların ben taa mı ? çenenin ayarına dikkat et. bu adamlar 10 saat bir işte çalışıp aldıkları para yetmediği için ekstralara girip bu tarz şeylerle uğraşıyor yoksa adam istemezmi uyguna aldığı şeyi kendi kullansın en iyisini yapsın adamın elinde 1050 ti var 4070ti yakalayıp 1000-2000 tl kar yapmaya çalışıyor salakmı bu millet ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Oğuz
Ayrıca 2.el oto al-sat tamamen bunda farklı. Ekran kartı'nın öyle geniş bir piyasası mı var ? Piyasa olayını geçtim al-satcıların çoğu zaten yine ucuzdan satıyor.

alsatçıların ben taa mı ? çenenin ayarına dikkat et. bu adamlar 10 saat bir işte çalışıp aldıkları para yetmediği için ekstralara girip bu tarz şeylerle uğraşıyor yoksa adam istemezmi uyguna aldığı şeyi kendi kullansın en iyisini yapsın adamın elinde 1050 ti var 4070ti yakalayıp 1000-2000 TL kar yapmaya çalışıyor salakmı bu millet ?
Milyonluk arabayla al-sat yapan da var konu fakir edebiyatına ne ara geldi.

Keyfen

80+ Bronze
Ayrıca 2.el oto al-sat tamamen bunda farklı. Ekran kartı'nın öyle geniş bir piyasası mı var ? Piyasa olayını geçtim al-satcıların çoğu zaten yine ucuzdan satıyor.

Milyonluk arabayla al-sat yapan da var konu fakir edebiyatına ne ara geldi.
20 bin tl ilemi zengin olucaksın ? milyonluk arabalardada % cinsinden bakacak olursak fazlada bir fark olmuyor aralarında, olay fakir edebiyatı değil olay insanların imkan gördüğünde kullanması

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Oğuz
20 bin TL ilemi zengin olucaksın ? milyonluk arabalardada % cinsinden bakacak olursak fazlada bir fark olmuyor aralarında, olay fakir edebiyatı değil olay insanların imkan gördüğünde kullanması
Tanıdığım zengin sayılabilecek biri yaptığı için belirttim zaten. Yine de kimseyi ilgilendirmiyor tabi ki, yapan yapsın.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Selam arkadaşlar. Geçen cuma İncehesap gaming gecesinde 5 tane Asus Tuf RTX 4070ti vardı. Sepete ekleyip kartı bilgilerini girene kadar bitti. Kuvvetle muhtemel oradan alınma bir kart bugün sarı siteye düşmüş hemen. Bu al-satçıların ben ta.... Arkadaş araya girmeseler zaten biz kullanmak isteyenler alacağız. Buna keşke adam gibi bir çözüm bulsalar. YAZIKLAR OLSUN bu fırsatçılara...

Arkadaşlar Boş boş konu açıyorsunuz, ondan iyi olun siz alın o zaman.
Adamın malı, İsterse 50.000'e satar, isterse 100.000e satar. Ya alacak kadar hızlı olacaksınız ya da ağlamayacaksınız.
Adam sizden hızlı alıyorsa, ürünü o haketmiş demektir. Rekabet budur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,345
İsim
Bilal Tepe
Forumun max alamayip agladigi kitle deil mi bu her sistem ciktiginda alamayip aglayan her ucuz urunu alamayip aglayan kitle iste evet evet bu kitle adamdan hizli ol sen al sen kullan sen sat urunun altinda bu urunu alip fazla fiyata satamazsiniz kanunu ibaresi yok isterse 70 bin e de satar isterse 8 bin e de adamin mali almis kstedigini yapar git baska yerden al bak adamlar emek verio hizli davranio alio turkiye boyle sevmiosan alsatci istemiosan baska ulkeye

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aracın varsa geçen seneki fiyattan satmanı istiyorum bana. Evin varsa hazır 1m verip alabilirim. Sonuçta yasa olarak suç değil ama satmazsan ahlaki açıdan sorunlusun.

Top Bottom