Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

kesinlikle coil whine dediğin ince olur az olur ama bu kalın ve baya takılma sesi gibi geliyor. sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.
Değişim isteyin bence

Sanki tozlanmış gibi ses geliyor 14 gün geçmediyse değişim talep et

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.
Coil whane değil mi bu videoyu izleyemiyorum.

• Üzgün
Reaksiyonlar: john
Bobinlerden bildiğim kadarıyla coilwine oda arıza olmuyor şans eseri iyi kartlarda olabiliyor. Talep oluştur servise gönderip DOA raporu oluştururlar ona göre yanıt alırsın.

sizce şimdi değişim istesem yenisini verseler aynı sorunu yaşasam 2. sinin iadesini kabul ederler mi ?

Bobinlerden bildiğim kadarıyla coilwine oda arıza olmuyor şans eseri iyi kartlarda olabiliyor. Talep oluştur servise gönderip DOA raporu oluştururlar ona göre yanıt alırsın.
servisi araya katmadan incehesapla halledilmez mi konu ?

Coil whane değil mi bu videoyu izleyemiyorum.
değil baya baya farklı bir şey.

sizce şimdi değişim istesem yenisini verseler aynı sorunu yaşasam 2. sinin iadesini kabul ederler mi ?

servisi araya katmadan incehesapla halledilmez mi konu ?

değil baya baya farklı bir şey.
Öyle bir şey olmuyor ne yazık ki bizzat kendim deneyimledim servise gönderiyorlar servis raporuna göre hareket ediyorlar .

Öyle bir şey olmuyor ne yazık ki bizzat kendim deneyimledim servise gönderiyorlar servis raporuna göre hareket ediyorlar .
peki iade istesem ? 14 gün içinde koşulsuz hakkım var ya direk alırlar mı ? servise göndersinlerde servis sorun yok diyip çıkarsa işte o zaman sıkıntı. uğraş dur.

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.
hiç bekleme direk değişim. uyguna aldıysan, uyguna almadıysan iade bu coil whine'danda öte bişey.

Ne yaparsan yap o servisin yüzünü göreceksin bana öyle yaptılar monitörde 2 kere gönderdiler 2ncisinde iade edildi 1 ayı geçtikten sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri