Merhabalar yaklaşık 1 ay önce bir mouse aldım ve bunun için bir inceleme yapmak istedim. Bu mouseyi almadan önce bayağı bir araştırdım ama kutu açılışı harici çok fazla yorum yok. Neyse İncelemeye geçelim.
Öncelikle kutu
Kutu için bu videoya bakabilirsiniz zaten donanım arşivi açılışını yaptı
Ben bu video haricinde kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Mouse Corsairın yazılımı olan İcue programını kullanıyor.
Aydınlatma:
Aydınlatma konusu gerçekten çok güzel her türlü kısmı ayarlayabiliyorsunuz.
Mesala ben her herhangi bir tuşa bastığımda bir gök kuşağı efekti sol alt sağ alt kısımları sabit beyaz vb. vb. gibi bir sürü şey ayarlayabiliyorsunuz ve ışık düzeyi bayağı yeterli.
Makrolar:
yine i cue dan devam edersek
Makro konusunda ne isterseniz yapabiliyorsunuz ve buna imlecin yerleri dahil.
Dpi 18k ya kadar destekliyor ve toplam 4 kademe yapabiliyorsunuz.
Profillere geçiş çok kolay 3 tane mousenin kendisine kaydedip başka bir bilgisayarda hala aynı ışık ve makrolarla i cue yu kurmadan kullanabiliyorsunuz.
Bunlar haricinde yüzey kalibrasyonu var.
Clickler:
İlk olarak yanlış bilinen bir bilgi olan Corsair marka mouselerde drag yapamassınız bilgisi yalan. Çok rahat bir biçimde 30 cps çıkılıyor bant ile birlikte yaparsanız 55 cps'e kadar gördüm. bütün mouse clickler kalite hissini veriyor ve mouse tekerleğinin sertliği tam olmuş.
Boyut:
Benim elim 19cm ve bana tam oluyor fakat çok rahat bir biçimde babam da kullanabiliyor. Yani eliniz 18-26 cm aralığında ise eliniz çok rahat kullanabilirsiniz.
Batarya: 15 20 dk da şarj olup yaklaşık 25 saat gidiyor.
Mousenin 3 modu var alt kısmında bluetooth kendi usbsi ve kapalı.
bluetooth ile telefonunuz dahil her yere bağlayabiliyorsunuz.(telefonda mouse görmek cidden garip oluyor)
Usb'sine diyecek hiç bir şey yok 0.5 ms tepkime süresi var.
Bu mousenin se editon'ı var onun tek farkı kablosuz şarj özelliği.
Lütfen eksik olan şeyleri söyleyin hemen ekleyeyim ilk incelemem o yüzden kötü olan yerler varsa uyarın hemen değiştireyim.
Öncelikle kutu
Ben bu video haricinde kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Mouse Corsairın yazılımı olan İcue programını kullanıyor.
Aydınlatma:
Aydınlatma konusu gerçekten çok güzel her türlü kısmı ayarlayabiliyorsunuz.
Mesala ben her herhangi bir tuşa bastığımda bir gök kuşağı efekti sol alt sağ alt kısımları sabit beyaz vb. vb. gibi bir sürü şey ayarlayabiliyorsunuz ve ışık düzeyi bayağı yeterli.
Makrolar:
yine i cue dan devam edersek
Makro konusunda ne isterseniz yapabiliyorsunuz ve buna imlecin yerleri dahil.
Dpi 18k ya kadar destekliyor ve toplam 4 kademe yapabiliyorsunuz.
Profillere geçiş çok kolay 3 tane mousenin kendisine kaydedip başka bir bilgisayarda hala aynı ışık ve makrolarla i cue yu kurmadan kullanabiliyorsunuz.
Bunlar haricinde yüzey kalibrasyonu var.
Clickler:
İlk olarak yanlış bilinen bir bilgi olan Corsair marka mouselerde drag yapamassınız bilgisi yalan. Çok rahat bir biçimde 30 cps çıkılıyor bant ile birlikte yaparsanız 55 cps'e kadar gördüm. bütün mouse clickler kalite hissini veriyor ve mouse tekerleğinin sertliği tam olmuş.
Boyut:
Benim elim 19cm ve bana tam oluyor fakat çok rahat bir biçimde babam da kullanabiliyor. Yani eliniz 18-26 cm aralığında ise eliniz çok rahat kullanabilirsiniz.
Batarya: 15 20 dk da şarj olup yaklaşık 25 saat gidiyor.
Mousenin 3 modu var alt kısmında bluetooth kendi usbsi ve kapalı.
bluetooth ile telefonunuz dahil her yere bağlayabiliyorsunuz.(telefonda mouse görmek cidden garip oluyor)
Usb'sine diyecek hiç bir şey yok 0.5 ms tepkime süresi var.
Bu mousenin se editon'ı var onun tek farkı kablosuz şarj özelliği.
Lütfen eksik olan şeyleri söyleyin hemen ekleyeyim ilk incelemem o yüzden kötü olan yerler varsa uyarın hemen değiştireyim.
Son düzenleme: