OnurCiftci26
80+ Bronze
Nike Blazer Mid '77 %20 indirimde arkadaşlar belki almak isteyenler vardır.
Gerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. ŞaşıyorumNike Blazer Mid '77 %20 indirimde arkadaşlar belki almak isteyenler vardır.
Bu markalarda iyi bir ayakkabı almak için en kötü 1000 TL'yi gözden çıkarman lazım. Air maxler ve Jordanlardan bahsetmiyorum bile +2k onlar.Gerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. Şaşıyorum
1300 TL'ye satılıyordu geçen çok iyi fırsattı.jordan 1 mid Beige Red
her şey böyle maalesefGerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. Şaşıyorum
Ne zaman verdiniz acaba 350 falan. Şuan pazar malı dediğimiz mallar bile o fiyatlara çıkmış durum da. Pazar malı dediğimiz ürünlerin toptanı olmuş 150-200 getiren insan nakliyesiydi kar payı falan derken 300 oluyor neredeyse. Markalar da o derece de artıyor ithal olduğu için.Gerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. Şaşıyorum
50k dolarlık araba bence en kötü 3 milyon tl gibi bi fiyata gelir. Vergi çok fazla ve bu dolar ile normal bile.her şey böyle maalesef
50k dolarlık arabaya 2 milyon veriyon
En son 2019 da ayakkabi aldimNe zaman verdiniz acaba 350 falan. Şuan pazar malı dediğimiz mallar bile o fiyatlara çıkmış durum da. Pazar malı dediğimiz ürünlerin toptanı olmuş 150-200 getiren insan nakliyesiydi kar payı falan derken 300 oluyor neredeyse. Markalar da o derece de artıyor ithal olduğu için.
Belli oluyor kardeşim o zamanın 350tl lik ayakkabası şuan aynısını alayım desen minimum 1kEn son 2019 da ayakkabi aldim
sizce converse mı vans mı alayım yoksa bunu mu ?Nike Blazer Mid '77 %20 indirimde arkadaşlar belki almak isteyenler vardır.
Görünüş olarak bence bu daha iyi ama senin zevklerine kalmış bir durum.sizce converse mı vans mı alayım yoksa bunu mu ?
Vans daha iyi ya. Vansta var Blazerda bende ama Vansı daha çok beğeniyorumsizce converse mı vans mı alayım yoksa bunu mu ?