İNDİRİM! Nike Blazer Mid '77 %20 indirim!

Nike şu ayakkabıyı alınması için zorluyor bildiğin. Daha geçenlerde sitesinde başka bir Blazer'i 400₺'ye veriyordu.

Gerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. Şaşıyorum
Bu markalarda iyi bir ayakkabı almak için en kötü 1000 TL'yi gözden çıkarman lazım. Air maxler ve Jordanlardan bahsetmiyorum bile +2k onlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jordan 1 mid Beige Red
1300 TL'ye satılıyordu geçen çok iyi fırsattı.

Gerçekten bi ayakkabiya bu fiyatlar veriliyor mu ? Hayatimda aldığım en pahalı ayakkabi 350 falandi onu da aglayarak aldim. Şaşıyorum
her şey böyle maalesef
50k dolarlık arabaya 2 milyon veriyon

Ne zaman verdiniz acaba 350 falan. Şuan pazar malı dediğimiz mallar bile o fiyatlara çıkmış durum da. Pazar malı dediğimiz ürünlerin toptanı olmuş 150-200 getiren insan nakliyesiydi kar payı falan derken 300 oluyor neredeyse. Markalar da o derece de artıyor ithal olduğu için.

her şey böyle maalesef
50k dolarlık arabaya 2 milyon veriyon
50k dolarlık araba bence en kötü 3 milyon tl gibi bi fiyata gelir. Vergi çok fazla ve bu dolar ile normal bile.

Ne zaman verdiniz acaba 350 falan. Şuan pazar malı dediğimiz mallar bile o fiyatlara çıkmış durum da. Pazar malı dediğimiz ürünlerin toptanı olmuş 150-200 getiren insan nakliyesiydi kar payı falan derken 300 oluyor neredeyse. Markalar da o derece de artıyor ithal olduğu için.
En son 2019 da ayakkabi aldim 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,170
Üyeler
185,685
Son üye
haploss
Geri