Neler Yeni

İNDİRİM sniper elite 2 remasterad 9.87tl microsoft store %90lık bir indirim

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
oynanır mı sizce ben aldım şu an da yüklüyorum 13gb bişey bide bu oyun için konsol da almayı düşünüyorum sararsa hatta serisini falanda alabilirim güzel bir konsol önerisi olan var mı

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Ekran kartımı yaktığım oyun :D

Arkadaşlarla vs. oynaması çok zevkli fakat pek hoş bir anım yok maalesef bu oyunla benim

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartımı yaktığım oyun :D

Arkadaşlarla vs. oynaması çok zevkli fakat pek hoş bir anım yok maalesef bu oyunla benim
valla bendeki pcde apu ama bişey olur mu ki msı afterbruner açtım göstermiyor .d

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
valla bendeki pcde apu ama bişey olur mu ki msı afterbruner açtım göstermiyor .d
apu değilde sistem rx570 8gb vardı bende onu yaktım ama aynı gün öncesinde pc yi açtığımda 3 kere falan elektrikler gitti direkt bölgesel olarak asıl sorun ondan kaynaklı oldu daha sonra oyundayken tam anlamıyla yandı diye tahmin ediyorum ben biraz unlucky yani benim olay :D

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
apu değilde sistem rx570 8gb vardı bende onu yaktım ama aynı gün öncesinde pc yi açtığımda 3 kere falan elektrikler gitti direkt bölgesel olarak asıl sorun ondan kaynaklı oldu daha sonra oyundayken tam anlamıyla yandı diye tahmin ediyorum ben biraz unlucky yani benim olay :D
hee çevresel sorunların üstüne bide grafik istemcisi isteyen bir şey gelince ekran kartı güm
işlemciyi ne kadar istiyor bu oyun bilgin var mı

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Tam olarak bilgim yok fakat o zamanlar ben i7-3770K kullanıyordum rx570 ile beraber
hee çevresel sorunların üstüne bide grafik istemcisi isteyen bir şey gelince ekran kartı güm
işlemciyi ne kadar istiyor bu oyun bilgin var mı

Top Bottom