Neler Yeni

Öneri İndirimde 2 anakart var Yardımcı olur musunuz?

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Aziz Sağlam
Evet hocam kasa güzel hakkaten, şuan köşede duruyor aynısı daha kurmadım parçaları :)
Eğer farklılık isterseniz sıfır kablo görünümüyle mükemmel bir sistem fakat bir taraftan büyük masraf.
kasanın modelini yazar mısın?

EsdeathSama

80+ Bronze
MSI fanboyu olarak attığınız asus rog bu fiyattayken tomahawk önermek ayıp olur. Asus ROG B650-A on numara anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın modelini yazar mısın?
biri siyah biri beyaz başka farkı yok

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Aziz Sağlam
MSI fanboyu olarak attığınız asus rog bu fiyattayken tomahawk önermek ayıp olur. Asus ROG B650-A on numara anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri siyah biri beyaz başka farkı yok
kasayıda hesaba katınca maşşallah fiyat 11-12k oluyor :cry: Kasada gözümde kaldı ama yani,

EsdeathSama

80+ Bronze
kasayıda hesaba katınca maşşallah fiyat 11-12k oluyor :cry: Kasada gözümde kaldı ama yani,
Kasa çok şık katılıyorum, tek eksisi var ATX veya E-ATX anakart desteklemiyor boyutundan ötürü, ekran kartı olarak sıkıntı çekmezsiniz muhtemelen en büyük 4090 bile sığar.
Herhangi bir mATX veya özellikle Project Zero bir mATX sorunsuz çalışacaktır.

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Aziz Sağlam
Kasa çok şık katılıyorum, tek eksisi var ATX veya E-ATX anakart desteklemiyor boyutundan ötürü, ekran kartı olarak sıkıntı çekmezsiniz muhtemelen en büyük 4090 bile sığar.
Herhangi bir mATX veya özellikle Project Zero bir mATX sorunsuz çalışacaktır.
asus Rog'u alıyorum umarım üzmez ya taksitle alıcam birde anca toplarım. daha ram ve işlemci var

Top Bottom