- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın modelini yazar mısın?Evet hocam kasa güzel hakkaten, şuan köşede duruyor aynısı daha kurmadım parçaları
Eğer farklılık isterseniz sıfır kablo görünümüyle mükemmel bir sistem fakat bir taraftan büyük masraf.
kasanın modelini yazar mısın?Evet hocam kasa güzel hakkaten, şuan köşede duruyor aynısı daha kurmadım parçaları
Eğer farklılık isterseniz sıfır kablo görünümüyle mükemmel bir sistem fakat bir taraftan büyük masraf.
kasanın modelini yazar mısın?
kasayıda hesaba katınca maşşallah fiyat 11-12k oluyor Kasada gözümde kaldı ama yani,MSI fanboyu olarak attığınız asus rog bu fiyattayken tomahawk önermek ayıp olur. Asus ROG B650-A on numara anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.combiri siyah biri beyaz başka farkı yokMSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa çok şık katılıyorum, tek eksisi var ATX veya E-ATX anakart desteklemiyor boyutundan ötürü, ekran kartı olarak sıkıntı çekmezsiniz muhtemelen en büyük 4090 bile sığar.kasayıda hesaba katınca maşşallah fiyat 11-12k oluyor Kasada gözümde kaldı ama yani,
asus Rog'u alıyorum umarım üzmez ya taksitle alıcam birde anca toplarım. daha ram ve işlemci varKasa çok şık katılıyorum, tek eksisi var ATX veya E-ATX anakart desteklemiyor boyutundan ötürü, ekran kartı olarak sıkıntı çekmezsiniz muhtemelen en büyük 4090 bile sığar.
Herhangi bir mATX veya özellikle Project Zero bir mATX sorunsuz çalışacaktır.