Bende aynı durumdayım yardımci olabilecek varsa mutlu olurum.Arkadaşlar merhaba 3 bin TL civarı oyuncu koltuğu ariyorum kasim indirimleri ile indirime giren onerbileceginiz bi oyuncu koltuğu varmidir teşekkürler.
bende 2 k ile arıyorum 2 metreyim çok sıkıntı çekiyom yaArkadaşlar merhaba 3 bin TL civarı oyuncu koltuğu ariyorum kasim indirimleri ile indirime giren onerbileceginiz bi oyuncu koltuğu varmidir teşekkürler.
Hocam 5k çok pahalı değil mi ?xDrive'in iki farklı modelini kullanmış ve memnun kalmamış biri olarak söylüyorum: Ikea'da muazzam rahat ofis koltukları var, kesinlikle oyuncu koltuklarına kıyasla daha konforlu, ikisini satıp https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150 bunu aldım.
4.099₺Hocam 5k çok pahalı değil mi ?Biz fakirik fakir
4.099₺3k ayırmış arkadaş, taksit ile 4k ya çıkar diye düşünüyorum
Cok para yav zaten yeni aldim sistemi para kalmadi1k daha çıkarsa kesinlikle bu.
MSI MAG CH120 GAMING CHAIR Kırmızı/Siyah Oyuncu Koltuğu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG CH120 GAMING CHAIR Kırmızı/Siyah Oyuncu Koltuğu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taksitle olunca bedava olmuyor knka eninde sonunda ödüyoruz4.099₺3k ayırmış arkadaş, taksit ile 4k ya çıkar diye düşünüyorum