alınırSteam indiriminde sekiro alınır mı 140 liraya
Oyunu YouTube'dan incelemeni öneririm. Kolay bir oyun değil. Dark souls mantığında bir oyun.Steam indiriminde sekiro alınır mı 140 liraya
Bu bütçeye daha iyi oyunlar önerebilirdim ancak Sekiro ile sinir stres hastası olmak istiyorsan alabilirsino tarz oyunları hiç oynamadım ama sekiro hoşuma gitti hemde bi giriş olur benim için o türe
Bütçeni arttırabilirsen kesinlikle Rdr 2 öneririm. Onun dışındane önerebilirsin önerilere açığım
death stranding ve dmc hariç hepsi var o oyunlarda pek bana göre değil gibi geldi dmc serisine hiç giriş yapmadım o yüzden hatta 4. oyunu alıp bi deneyeyim diyorum hatta re2 düşünüyordum oyun olarak ama aşırı fazla kısaBütçeni arttırabilirsen kesinlikle Rdr 2 öneririm. Onun dışında
Death Stranding
Detroit
Tomb Raider serisi(son 3 oyunu)
Assassin's Creed Bundle
Assassin's Creed Origins ve Odyssey
Battlefield 5-1
Dmc 5
Yok hocam re2 kısa bir hikayeli oyuna göre çok pahalı. O zaman sen en iyisi Sekiro al. Belli ki dikkatini çekmiş oyun. Uzun saatler oynarsın. Kötü oyun diyemem zaten sekiroya ama biraz hard oyun o yüzden uyarayım dedim.death stranding ve dmc hariç hepsi var o oyunlarda pek bana göre değil gibi geldi dmc serisine hiç giriş yapmadım o yüzden hatta 4. oyunu alıp bi deneyeyim diyorum hatta re2 düşünüyordum oyun olarak ama aşırı fazla kısa
Sekiro Kanser Olma Garantili - CyberPunk 2077 Al 26tl Daha Koyup Bu Güzellik Bu Fiyata Kaçmaz.Steam indiriminde sekiro alınır mı 140 liraya
Death Stranding Al O Zaman Hiç Önyargılı Olma Kargo Yaşıma Oyunumu Oynuyacağım Diye Bana Bir Oyun Oynuycaksın Ve Kargo Taşımak Çok Zevkli Olucak Deselerdi Gülerdim Ama Oyunu Görüp Oynadıktan Sonra Üfff Dedim Kojima Döktürmüş Hikaye %90 Beyin Yakma Garantili Ve Kargoculuk Çok Zevkli.
death stranding de farklı tarzda bi oyun ilgimi çekiyor ama onun için epic indirimi beklerim ya kuponla falan alırım şuan sanırım metro exodusla sekiroyu alıcamDeath Stranding Al O Zaman Hiç Önyargılı Olma Kargo Yaşıma Oyunumu Oynuyacağım Diye Bana Bir Oyun Oynuycaksın Ve Kargo Taşımak Çok Zevkli Olucak Deselerdi Gülerdim Ama Oyunu Görüp Oynadıktan Sonra Üfff Dedim Kojima Döktürmüş Hikaye %90 Beyin Yakma Garantili Ve Kargoculuk Çok Zevkli.