Neler Yeni

İndirimden ürün alıp satmak?

Kara Elf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
Merhabalar sahibinden, Letgo gibi sitelerde yeni alınmış YouTuber indirimli sistemleri görüyorum bu insanlar sistemleri indirimden alır almaz normal fiyatına satmaya çalışıyorlar daha önce sizde ucuzdan sistem alıp sattınız mı sadece merakımdan soruyorum yapabilecek durumda değilim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
ModartPC M2 aldım 7000 e 1660ti ı 7000 e sattım sonra dolar Bi anda 13 ü bulunca 9000 piyasası oldu 😁 bu piyasada al sat çok sıkıntı. Çok yüksek bir fiyat verilmeli ki herhangi dolar fırlamasında ürünsüz kalmamak için.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Merhabalar sahibinden, Letgo gibi sitelerde yeni alınmış YouTuber indirimli sistemleri görüyorum bu insanlar sistemleri indirimden alır almaz normal fiyatına satmaya çalışıyorlar daha önce sizde ucuzdan sistem alıp sattınız mı sadece merakımdan soruyorum yapabilecek durumda değilim
ben epic games gtayı bedava dağıttığında aradan 5 ay gibi geçince 50 tane hesap açıp hepsine tek tek alıp hesapları satıp çok güzel kaar etmiştim m2 ssd almıştım :D :D

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
ben epic games gtayı bedava dağıttığında aradan 5 ay gibi geçince 50 tane hesap açıp hepsine tek tek alıp hesapları satıp çok güzel kaar etmiştim m2 ssd almıştım :D :D
saygım arttı şahsen

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
saygım arttı şahsen
teşekkür ederim epic games hala güzel oyunlar dağıtıyor arada kalmış hesaplar var güzel oyunları alıyorum direk ilerde her türlü satcam çünkü şu anda dead by daylight ücretsiz 10 tane hesabım var onlara aldım. 2 3 ay sonra cs serverlerine girip reklam yaparak böle satacağım önceki taktiklere devam hocam valla boş durmaktansa uğraşırım yani.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çok sistem ya da ürün sattım, normal fiyatına ya da biraz altına koyunca gitmiyor ama ucuza koyunca direk kapıyorlar.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Güzel uğraş tebrik ettim cidden.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Bu konu haber olmuştu o senmiydin :D aslında etik bir şey değil bence ama

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Bu konu haber olmuştu o senmiydin :D aslında etik bir şey değil bence ama
bu konuya benzer öncedende bişiler olmuştu ama hocam bence iyilik yerine geçebilir. :D birazcık ucuzuna veriyordum ama baya bi serverden kickenmiştim hiç unutmam :D :D

Top Bottom